7thString Публикувано Юни 29, 2010 Share Публикувано Юни 29, 2010 Здравейте Може ли да ми дадете насока къде да търся качествена карантия за китарата: 5-степенен превключвател не успях да намеря НИКЪДЕ из магазините за електроника. Намерих в MusicWorld, но не знам доколко си струва... Потенциометри също имаше в същия сайт, но не знам дали отнякъде не мога да намеря нещо по-качествено Ключетата са ми слабост - трябват ми три миниатюрни ключета и досега сменях 2 пъти едни малки, със сини корпуси - общо взето те са най-разпространени. Проблемът им е, че след някой друг месец започват да пращят и да не дават контакт... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 Наскоро, от Капъша, си взех 5-степенен превключвател - Хамерикански за дваесе и няколко лева. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Юни 29, 2010 Share Отговорено Юни 29, 2010 уоу, сигурно и потенциометрите като прибавиш и то става цяла китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Юли 1, 2010 Share Отговорено Юли 1, 2010 аз съм забил на превключвателя от 6 месеца. не ми върши работа фендерския тип, който е като слайдер (всички знаеме как изглежда фендерския суитч), а ми трябва такъв, който се върти (изглежда като потенциометър, но има 5 степени и 3/4 оборот на въртене). извинявм се на колегата, че му налазвам темата . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юли 1, 2010 Share Отговорено Юли 1, 2010 Най-хубавите и достъпни галети са фендерските - ала стратокастер или телекастерски. Има ги в РФ. Останалите "органи" от stewmac. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Юли 1, 2010 Share Отговорено Юли 1, 2010 с други думи трябва да ги поръчваме от нета? фендер продават ли галетни суичове (под това понятие поне аз разбирам ротационни суичове)? в смисъл дали ще ги има в магазина на.. вносителя? в моя случай китарата е кремона и затова не мога да ползвам оригинален фендерски слайдер - дървото не е изрязано така, ами има просто дупка като за потенциометър и това ми е най-голямата болка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 1, 2010 Share Отговорено Юли 1, 2010 Слагай Гибсън стайл 3-way суич и пуш-пул пот и си 6!!! Мен ме кефи 300 пъти повече тази комбинация, много е по-удобно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Юли 2, 2010 Share Отговорено Юли 2, 2010 поредната спънка е, че китарата не е моя и пича иска да е както преди. тя е страт копие с 3 сингъл койл-а и искам не искам трябва да намеря 5 степенен ключ. stewmac не предлагат лоши решения, но не са евтини без дори да броя доставката на един суитч от щатите.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts