Necrophagist Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 За нож и бесило си Кво да се каже за записа,то оставаш без думи и от смесване и от звуци...ти си човека Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Аре сложи грухтежи Ефекта на солото е страшен! К'во има там? Редактирано Юни 20, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 21, 2010 Автор Отговорено Юни 21, 2010 ^ Tака нареченото "соло" ... защото е силна дума за моето негрАмотно изпълнение е записано малко нестандартно. Използваният ефект е Chorus - CS1 от Revalver MKIII... нямам хардуерен такъв, а всичко е записвано с микрофон и амп и в случаят се явява пост-обработка но... се получи що годе. Останалото е EQ, набримчен Master Volume и фийдбеци. Няма да е лошо да се джасне една грайнд версия наистина но трябва да се подготви специален инструментал, че този няма да ми пасне на ниския регистър . Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 21, 2010 Отговорено Юни 21, 2010 (Редактирано) Страшен кавър, и си е точно кавър - супер много иновации си вкарал, много ми харесаха. Моля те да направиш Aneurysm, според мен тя е показ на истинското творчество на Кърт. А за грухтенето - Кобейн е краля на рока, не на дет-а. Редактирано Юни 21, 2010 от Yo The Real Цитирай
Tony Tommasson Отговорено Юни 21, 2010 Отговорено Юни 21, 2010 ХА ХА ХА... И аз замислям няква кавър история на НИРВАНА ама не съм си разстройвал скоро китарата и не съм се напивал много ...иначе тОя пич с 4 акорда и разстроена китара покори света... Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 24, 2010 Отговорено Юни 24, 2010 Тембърът на соло китарата наистина радва Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Т'ва ми напомни пак за идеята - кърт комбайна в дет/грайнд гавър вариант... Иначе браво за кавъра. Явно, че става и с настроена китара. Цитирай
Recommended Posts