herbari Публикувано Юни 18, 2010 Публикувано Юни 18, 2010 (Редактирано) Възможно ли е това - http://www.thomann.de/de/pearl_is0810sl_is...alte_system.htm да се захване за обръч на Стаг. Някой виждал ли е такава машинка отблизо претенциозна ли е към обръчи. П.С. добре ще е да направим една тема за всичко и вместо да правим нова тема всеки път когато имаме да питаме за някаква глупост да пишем там Редактирано Юни 18, 2010 от herbari Цитирай
drumvarna Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Няма да е лошо да направите такава тема, че не са малко неуместните въпроси напоследък! Сега по темата: Не би трябвало да имаш проблем с държача за тома, само ме притесняват самите обръчи да не се огънат от напрежението, че малко са ми келяви на Стагг, но нищо не пре4и да пробваш! Успех! Цитирай
vihro Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 (Редактирано) Много малко хора питат за съществени неща,така че подобна тема ще отиде в небитието,а на нейно място ще има само "начинаещ съм,кво да си купя". Ако обръча ти отговаря на тези условия-passend für 8" - 10" Super Hoop II Spannreifen (2,3 mm) а аз си мисля,че на Стаг са си обикновени 1.6мм ,но ако е 2.3мм няма никаква пречка.Иначе не знам дали няма да хлопа в по-тънкия обръч.И разбира се, избери си необходимия размер Редактирано Юни 18, 2010 от vihro Цитирай
herbari Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 За размера не съм изпуснал да видя, но въобще не съм обърнал внимание за 2.3 и 1.6 мм и като цяло дали ще се огъва. Единственото което ми изглеждаше като пречка е извивката на обръчите на Стаг в горния край. Мисля че ако ще купвам такъв холдер най-удачно ще е да взема и обръч към него. Благодаря за отговорите. Цитирай
drumvarna Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Като ще даваш толкова пари за холдер и обръч, направо си вземи това: Пърл Оптимаунт А защо въобще ще правиш такъв ъпгрейд на Стаг? Цитирай
herbari Отговорено Юни 18, 2010 Автор Отговорено Юни 18, 2010 Обръча само е на стаг правя си сет, а идеята ми е рак тома/овете да са плитки и този оптимаунт не ми върши работа. Цитирай
herbari Отговорено Юни 22, 2010 Автор Отговорено Юни 22, 2010 Поразгледах още малко ИСС маунтовете на Пърл и видях че имат модел за Regular Hoops. Ето този - http://www.thomann.de/gb/pearl_is0810_iss_...alte_system.htm . Та въпроса ми заслужава ли си да пробвам с него ? Цитирай
vihro Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Щом си решил да е това,мисля,че ще стане.За всеки случай си измери дебелината на обръча,разликата между 1.6мм и 2.3мм е осезаема,така че едва ли ше сбъркаш.Друг е въпроса,че както Данчо каза,Стаг са доста кьопави и може да ти се огъне обръча ,ако свириш по-силно.Но ако си решил да пробваш-действай и успех Цитирай
herbari Отговорено Юни 23, 2010 Автор Отговорено Юни 23, 2010 1.6мм е дебелината. Още когато постнахте първите отговори го измерих. Това което ме кара да мисля, че ще стане, е че има ISS mount за Super Hoop II, за Steel Regular Hoop и само за Regular Hoop. Знам Stagg каква нас**на марка са, но все пак си заслужава да пробвам, ако не стане ще поръчам и Regular Hoop-ове на Пърл. Благодаря за отговорите! Цитирай
Recommended Posts