TerminalFrost Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 BOSS ME-50. Доста обмислях дали да не ъпгрейдна до GT-10, но после се отказах. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 ха един BOSS DS 1 ама съм доволен ... Надявам се не е като десния от линк... лелее, какви глупости съм писал преди 4 години Не мога да не се съглася с Вас, колега... Цитирай
S-cape Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Да се включа и аз!!! BOSS GT-10. На мен поне ми върши работа... Някой ако има custom patch-ове за GT-10 или някои по-кадърни за GT-8 може да сподели... Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 К'ва е тая тема от преди балканската Та да си кажа - тогава(2004- та) долкото помня свирех с някво процесорче на зуум, май 505, по-късно (година и половина) почнах да имам други виждания за нещата и се бях решил да си правя рак...е почнах да си купувам компонентите - Marshall 9000 19" , Digitech S200 19" и дотам....по-късно продадох тези ефекти и си взех зуум 3030 (даунгрейд ) продадох и зуума и си купих Line 6 POD XT, с който съм и до днес. Та по темата(че много се разводних) В момента използваm "Garland® custom amp" с драйвове правени по схема Marshall& Messa (тва цепи мрака). За пространствени ефекти си използвам процесорчето к'во да се прави. Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Нямаше ли вече такава тема? Понякога ползвам овърдрайв, но ми е най добре само с кабел.Не ми скапва собствения звук Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Ами аз си свиря с един процесор Digitech RP90 и съм много доволен, сигурно защото не съм имал възможността да свиря с аналогови педали. Междудругото, разработвам в момента един лампов овърдрайв. Stay tuned ! Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 ...докато не си пробвал истинска техника и Зуума те кефи много Цитирай
SviStyle Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) Ползвам само едно скромно педалче Тубскриймър ТS5.В кратка разговорна форма съм го нарекъл "Педи"(идва от педалче). Ами това е. Редактирано Юни 17, 2008 от SviStyle Цитирай
Icarus Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Освен и аз да се включа. От**ах всичко и минах на акустичен звук Цитирай
Fenix Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 темата може и да е от преди балканската, ама аз да ви кажа как се учудих като видях кой я е създал Цитирай
Daniel_V Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Еми и аз ще се включа... Ефектите са: BOSS Turbo-Distorition BOSS Heavy Metal - Модван Morley Classic Wah BOSS RCL-10 Основния DIST ми е 1 канал на кубето (Вграден Sans-Amp) , за малко бууст натискам TurboDist-a с намален до край "дист" (общо взето като оувърдрайв го мъча... глупаво ама чакам да намеря кинти за Wylde Drive). Чистата китара ми е на 2-ри канал на кубето и за съвсем лек драйв за блусчета пускам пак TurboDist-a ... Демек нещо такова... Guitar -> BOSS TurboDist -> Input Behringer GMX112 -> FX Loop Send - Morley Classic Wah -> BOSS RCL-10 - FX Loop Return -> Speaker Другото го разпродадох на един фен и събирам кинти за няква яка ламБа, рак и 4х12 (демек доста кинти ама.. ) , че с тея кубета ми писна Засега няма как да не съм доволен ама... след време си е задължително да мина на по-сириъс техника... Еми тва е... Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 и аз да се запиша сега имам Boss GT 8 но мисля да мина на лампова глава след време като се науча да свиря като хората.Преди сам минал през zoom доста бяха 505,606,707 G2 бяха може да се лъжа вече Това е пт мен Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 ха един BOSS DS 1 ама съм доволен ... Надявам се не е като десния от линк... мен ако питаш и 2та са един дол дренки... такава тема ми се струва че имаше иначе аз ползвам една камара боклуци в различни комбинации, ето най-честите: китара>байпаснато камионче Босс (независимо какво, просто като буфер)>комп>софтуерни симулации>слушалки; китара>ефекти1>правен преамп Маршал 1959>ефекти2>каквото има крайно стъпало ламба/транзистор>кабинет; китара>ефекти1>правен амп Солдано SLO>ефекти 2 в луупа>кабинет; китара>ефекти1>ефекти2>правено практис комбо с 8" селешън, чист канал Fender 5F2, къстъм драйв канал(>към кабинета понякога); кабинета ми е 1х12 опън бек с някакъв RFT 50w говорител, който скоро ще сменям ефекти 1: Vintage Colorsound Wah (със оригинален режим и "Vox v846"); Boss DF-2; Boss HM-2; Custom Roger Mayer Classic fuzz; Custom Big Muff Pi; ефекти 2: Custom Small Clone Chorus(със flanger/ring modulator и други модове); Boss BF-2B; Boss DM-2; някога (като иам време да го сглобя ) и лампов пружинен реверб/вибрато Цитирай
Fenix Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 ^Бъркаш човек, тая е от 2005, мисля че тая е една от първите все пак е достатъчно безсмислена.... Цитирай
Recommended Posts