sw1tched Отговорено Октомври 6, 2004 Отговорено Октомври 6, 2004 Не само по-истинско, ами направо абсолютно истинско. Изключително добър предусилвател. Беше ми давал записи(оная баладката ) с това чудо които не знам колко си обработвал, но дисторжъна си звучеше :godblessyou: . Като слушам записите си и им се накефя и после пусна някой западен със ламповите маршъли и меси :x ..просто си е друг, колкото и да ти е готино усилвателчето според мен Цитирай
RGB Отговорено Октомври 8, 2004 Отговорено Октомври 8, 2004 ...KORG.A5gtr ,и мн. други ,отделни ,[ 7 броя-reverb,phaser и т.н.]... И понякога всичко това навързано във верига...И дори не става мазало ,ами си вадя доста приличен звук...За всякакви стилове... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Zoom Player 3000 advanced guitar effects processor i Zoom RP01 remote pedal tolkoz Цитирай
metalmaniak Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Az si dynq s ZOOM 505.Ni6to koi znae kakvo,ma vyr6i rabota.Samo e malko neudoben "real-time" kontrola,ako me razbirate Цитирай
AXE Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Zoom Player 3000 advanced guitar effects processori Zoom RP01 remote pedal Я пич, аз съм със същия Тряя си обменим малко пачове. Аз бтв скоро смятам да напиша една програмка с която да си сейваш пачовете на компа. Така ще можеш да си ги разменяш с други хора, а и ще да ти като бекъп ако преебеш нещо с процесора. Само че мислех че няма да има с кого да си трампя ефекти Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 AMT Electronics цялата серия Емулация на Лампови Усилватели http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 3draveite, A3 sum nov tuka, toku-6to se registrirax i vi po3dravqvam surde4no. Mnogo se radvam da vidq bulgarski forum na podobni temi, ve4e mi pisna da 4eta 4uzhdite. A3 sum si liubitel "mu3ikant", vupreki, 4e svirq ot deset godini, ina4e sum prepodavatel po ispanski e3ik. Taka, s kakvo svirq li? Ami ot edna godina imam Digitech GNX1 i moga da kazha, 4e nalu4kax verniq ton suvsem naskoro. Tova idva da pokazhe na vsi4ki pritezhateli na podobni ma6inki, 4e trqbva da imat turpenie i da tweak-vat postoqnno dorde go nabarat .... tona de .... POD e dobra ma6inka, no suvsem ne se u4udvam na nasraniq ton na Slaf4o ot BTP, to se i3iskva umenie i zhelanie da sedne6, da po4opli6, a nekoi xora go nemat, ni purvoto, ni vtoroto. Aide, sus 3drave 3asega! BG Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 AXE evalla kaji kato ima6 rezultat po programkata makar 4e na men li4no ne mi e qsno kak 6te moje da se izpolzva tova ama 6te obqsnqva6 ina4e Zoom 3000 e got za men e dosta got :guitar: Цитирай
AXE Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Steve_Vai ще кажа като е готова. Сега като знам че ще има с кой да си трампя ефекти ще имам по голям стимул Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 hahahah za Slav4o ot BTR - be6e na koncert na moqta grupa v Maskata gleda6e me v prystite prez cqloto vreme gorkiq 6tom nqkakyv hlapak kato mene go zasramva Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 hahahahza Slav4o ot BTR - be6e na koncert na moqta grupa v Maskata gleda6e me v prystite prez cqloto vreme gorkiq 6tom nqkakyv hlapak kato mene go zasramva Slav4o... Може и да е гледал и да се е чудил " какви са тези !!@!@$!@$!%!#%#!% " :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 чудил се е и се е маел, повярвай! за него само едно нещо - ако сте го гледали на сбирката на "Великите китари на Бг"... няма нужда от коментар Цитирай
Anton Dobrev Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Аз пък имам Digitech rp70 ,доволен съм от него,има какво да се желае ,става за метал рок блус ,но за кой знае какъв звук неможе да се говори,аз на него свира с 3,4 ефекта от които и 4-те са пипани и дооправиани за да ми харесат,повечето са ми някак си уеднаквени , но върши добра работа,аз си го харесвам много Цитирай
Cupatincho Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 ха един BOSS DS 1 ама съм доволен ... Цитирай
musicman Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 KORG AX100Gсупер машинка !!! става за всякакви стилове (все пак е процесор) много е удобно да разсвирване и разни такива работи. Може да си включиш CD и да свириш заедно с него. Можеш да си запишеш фрагмент и да му намалиш темпото без да нарушаваш тона. 8) Вади перфектен звук. Това е официалния сайт лелее, какви глупости съм писал преди 4 години Цитирай
Recommended Posts