Heartman Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 (Редактирано) ^ абсофакинлютно! Редактирано Юни 6, 2010 от Heartman Цитирай
Abbath Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 (Редактирано) Мен лично ме кефи като цяло, не го приемам като гавра...Ку-ку бенд-ско е малко.А за микса с рок и метъл - то е почнало още от началото на 90-те.Някой да е слушал старите албуми на Драгана?Ето справка от '92 http://www.youtube.com/watch?v=bA_hdIAAbnU Редактирано Юни 6, 2010 от Abbath Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 ААА - това е много добро, бе! Орнаментиката на вокала за 1-ви път да не ме дразни, заради аранжимента! Изкефи ме! Цитирай
arebegai Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Това е готина версия на една много сериозна песен!Изобщо не е гавра. Цитирай
ViciouS Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 (Редактирано) Е тва е! РЕСПЕКТ Редактирано Юни 7, 2010 от ViciouS Цитирай
kalinpetkov Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 Не знам дали чалгата така е по-приемлива (разликата е минимална), но автора отива все по-близо до нея. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 8, 2010 Автор Отговорено Юни 8, 2010 Мисля , че искам реално да съм чалгар (единствената подходяща дума , която ми дойде на ум беше тази , съжалявам) . Търся си спонсор за силиконови устни или ... други атрибути. Цитирай
NovemberEil Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 (Редактирано) Лорде,това кърти,но предложи го на Анелия да видим какво ще коментира,интерестна ми е реакцията и Редактирано Юли 13, 2010 от NovemberEil Цитирай
peterko Отговорено Юли 13, 2010 Отговорено Юли 13, 2010 Това е Кавър на чалга или оригинална чалга някаква ??? П.С. : с първата си сериозна банда правихме кавър на "На Т'слата Дръжката" леко кор вариант така, че ако те се гаврят с музиката що пък ние да не се гаврим с чалгата един вид музикален Reverse Rasizm Ако има навити можем да отворим такава тема с кавъри на люти чалги аз мога да те поздравя с ТОВА Цитирай
мегатон Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 Инструментала в пъти над вокалното изпълнение,за текста да не говорим. В същност това е чалгата:ниЗки критерии,ако изобщо ги има Цитирай
fusion Отговорено Август 3, 2010 Отговорено Август 3, 2010 Като цел в момента гледам право към 'откровени чалгари' / 'заклети метъли' , които си нямат представа колко тънка е разликата в стиловете Фен съм! Подкрепям с четири ръце инициативата Цитирай
Darius a.k.a. The D-Man Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 ама тва наистина не звучи зле, нищо че вокалите са чалгарски. то като се вслуща почти всичко звучи в пъти по страхотно като се сложат китари с дистер и хубави барабанчета. малмстийн и батио като крадат безсрамно от класическата музика някой да отрича че музиката им звуи яко? не мисля.. иначе другите са прави като викат че лека за гадната (подчертавам ГАДНАТА, защото има и хубава чалга) са сурови пауър акорди с есенция от дисторжън Цитирай
Tozi Отговорено Август 9, 2010 Отговорено Август 9, 2010 (Редактирано) Аз честно казано (като изключим текста може би) не намирам никаква чалга в това изпълнение. Аз лично бих го завоалирал още малко включвайки лека рехармонизацийка тук таме или "педал пойнт" някъде. Също и леко бих променил бийта на барабаните за да не е буквализъм. Ако се махне текста се получава жестоко парче. Редактирано Август 9, 2010 от Tozi Цитирай
Recommended Posts