Black Bird Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 Za men ProTools e tapo,po-dobre Nuendo,Logic ili DP. za men vsichko e tupo prosto ne razbiram a sam osi izmislqm Цитирай
Fender Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Чувате ли разлика между звука по време на прослушване на сесията и след като сте я "баунснали" Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Аз не знам кой от форума работи с про тулс прекалено е добра за нас Цитирай
synchu Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Аз не знам кой от форума работи с про тулспрекалено е добра за нас Не съм съгласен. Всичко си има плюсове и минуси. Вкл. и ПроТулз - при това не малко. Мисля BlackCorsair обаче потребяваше ПроТулз, ако се не лъжа (което е твърде възможно) :-/ Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 (Редактирано) Опс Сънчо трябваше да сложа в кавички "прекалено добра" Ае стига с тоя про тулс, лента - лента искам аз Редактирано Юни 9, 2006 от f1_sound Цитирай
Fender Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 Вижте не искам да спорим кой софт е по -добър .Искам да разбера нистина ли има разлика в звука по време на сесията и след боунса или само чувам призраци... Цитирай
bobalan Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 защо не пуснеш някакъв рекордер да запише звука от просвирването, след което да баунснеш в същия формат, да ги приравниш с точност до семпъл двата файла и да направиш null тест с обръщане на фазата на единия? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Моето Мнение е следното - НЕ БИ трябвало да има разлика в това ,което слушаш по време на "прослушването на сесията" и след като я "Баунснеш", ОСВЕН АКО работиш с Високи Параметри на "Sample Rate" и "Bit Depth" и "Баунсваш" за Аудио ЦД формат (16бита - 44.1Кхц) или (по-лошо) Мп3 - тогава "разликата" идва от "ресемплирането" ,което Про Тоолс прави при "Баунс Ту Диск". Според мене това е подобно на Разликата Между wav и различните mp3 формати Ако, обаче,имаш некви огромни разлики - имаш проблем и се обърни към "специалисти" Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 (Редактирано) Мисля BlackCorsair обаче потребяваше ПроТулз, ако се не лъжа (което е твърде възможно) :-/ Не се лъжеш УПОТРЕБЯВАМ старата система Pro Tools TDM 24 MIX. С софта Pro Tools 6.4 Не е върха на сладоледа, но върши работа Редактирано Юни 11, 2006 от BlackCorsair Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Мисля BlackCorsair обаче потребяваше ПроТулз, ако се не лъжа (което е твърде възможно) :-/ Не се лъжеш УПОТРЕБЯВАМ старата система Pro Tools TDM 24 MIX. С софта Pro Tools 6.4 Не е върха на сладоледа, но върши работа аз съм длъжен да пусна disclaimer че съм дърт и проз вече и забравям Цитирай
Fender Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Всъщност баунсвам на същия семпъл и бит реит на които е сесията. Усетих разлика когато сравних бауснат фаил и такъв които направих като записах сигнала от мастер фейдъра директно на Tascam DA30mkII и то през дигиталните му входове. След това го върнах в комп-а пак през дигиталните входове така че тук конверторите не играят...А тия юнаци от съпорта на Digidesign мълчат като г.. по въпроса Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Всъщност баунсвам на същия семпъл и бит реит на които е сесията. Усетих разлика когато сравних бауснат фаил и такъв които направих като записах сигнала от мастер фейдъра директно на Tascam DA30mkII и то през дигиталните му входове. След това го върнах в комп-а пак през дигиталните входове така че тук конверторите не играят...А тия юнаци от съпорта на Digidesign мълчат като г.. по въпроса Е конверторите не, но клока играе. Ако имаш некъв външен уърд клок - клокни ги и двата през него, след това баунс, запис и тогава null теста. Редактирано Юни 12, 2006 от synchu Цитирай
Fender Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Нямам външен и дат машината е слейв тоест клока и по свата начина е един и същ. И освен това въобще на се налага тест - разликата се чува и с невъоръжено ухо ... Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Нямам външен и дат машината е слейв тоест клока и по свата начина е един и същ. И освен това въобще на се налага тест - разликата се чува и с невъоръжено ухо ... ..."съвсем тъпо", ако перифразираме добре известна поп песен. Мдам, съпорта му е лелята. Поразтърси се и из www.prosoundweb.com (community forums e link-a tam, в R/E/P или M.A.R.S.H форумите). Там има доста народ, които познават и използват ПроТул$. п.с. ето едно може би подобно питане - http://recforums.prosoundweb.com/index.php...rent#msg_160518 Редактирано Юни 12, 2006 от synchu Цитирай
Recommended Posts