Jorko_Beliata Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 А аз толкова исках да си купя Фендер......Благодаря, че ме светна! Жив и здрав, пак заповядай! Освен сичко друго са и страшно неудобни, братле, бегай надалеч... Оня ден пробвах един Страт - мъка, мъ-кааааа... А кога е било това едно време с Кремоните бе мен, 97-98-ма вече се намираха какви да е електрически... Не ми казвай, че на 10 си си търсил Фендер... Цитирай
SviStyle Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 ^Извинявай бате.Съгласен съм с теб(явно си "ГОЛЯМ"),не ща да се заяждам.Ае все пак да помогнем с квото можеШ на човека. И на 100% съм съгласен с jockerа, що се отнася до първа китара(по-важен е мерака). Цитирай
Борис Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Най-важното е да ти е удобна,едва ли ще направиш някаква разлика м/у 2 китари в началото П.П.Jorko_Beliata, нещо против болт-он ли имаш, или просто така си приказваш? Естествено че имам - всеки хлапак знае че болт-он китарите за нищо не стават Ах тези глупаци от Фендър така и си останаха с мижавите китарчици болт-он дето ги продават на четвъртък пазара...а ако имаха някой като теб сега нямаше да са толкова зле Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 (Редактирано) @SviStyle Не щеш диалог - зЕми лЕб... А къде, как и защо си останал с впечатлението че обявавам болт-он китарите за нискокачествени изделия - идея си нямам. Просто евтинджосите така ги правят... @puhen6vagener ЦЪК - и ако различаваш струни от струнник, бас държа че ще хванеш къде е лигнята - и къде диалога Редактирано Май 26, 2010 от Jorko_Beliata Цитирай
SviStyle Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Думи нямам, нямам думи, гуми нямам и те така...... Явно ти черпиш(няма емотикона с лЕб и сол)! Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Сладур Земи един Фендер кат нема лЕб и сол: (Съвсем учтиво и към екипа - налигавих(ме) се, може да почистите ) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 (Редактирано) Пичове, има ТОЧНО такава темичка назад, със същото запитване. Намерете я и я ползвайте с кеф. Главният критерий е, че китарата трябва да я избира някой, който разбира. Принципните положения са едно, но за да вижда човек проблемите бързо, трябва опит. Редактирано Май 26, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Slide Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Много ми е интересно как в такива теми все излизат по няколко човека, които казват, че вече това е обсъждано, а в същото време стават две страници, в които се спори коя китара (кой тип) е по-добра на база на нашите сравнения... Да не съм - аз първата китара си я избрах с преподавател по ел.китара. Харесах си черен Squier, но той каза да взема другия (sunburs), защото е по-добре. Така и направих... Цитирай
noflip Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Първата китара избира теб, а не ти нея. Цитирай
дедо Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Незнам какви дървета ,какви адаптри, какви 5 лева.За целта първо трябва да знаеш какво искаш.Да знаеш с какви пари разполагаш.Какво ще свириш.Изобщо можеш ли да свириш.?Да ти е удобна .А не ,свириш 15мин. и почивка ,щото пръстите ме заболяха.И накрая какъв звук издава.Щото да не стане както с един мой познат.Даде 1500 ли1700 лева ли за страт и сега страта си стои у тях .А той си джаска със старата корейка.И те така. Цитирай
Recommended Posts