vihro Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 (Редактирано) Ами аз гледам на Уекъл чинела,но може да му ги слагат допълнително.Ясно се виждат и в Drummers collective 2002.А чинела в Jazz-а е същия като този който той ползва-с 3 нита. Редактирано Август 16, 2006 от vihro Цитирай
dzodzo Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 За Дупката В Пловдив мога да ви давам инфо щото минавам често но и там има едни неща от 100 год.наред със някои абсурдни-като цени:напр.не знам кой си мисли че стария му непочистен фус-сет Пейст-13"602 ще се продаде за 250лв.,З-тката си стои още-Вихрене не ми отговори за трампата да действам ли?? А иначе се продават 2, А-серия ДЗ-жана от некъв пич от Пазаржик,били като нови,цената също била добра но имали дефект в дупките-почти като с втора дупка- а той твърдял 4е такъв е модела???! Иначе е пълно със Стагове,а откъм стойки и стойчици само ми кажете кво търсите...? Цитирай
vihro Отговорено Август 17, 2006 Отговорено Август 17, 2006 ,З-тката си стои още-Вихрене не ми отговори за трампата да действам ли?? Сорка за ОФФ-а,имаш ЛС Цитирай
beatle Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Днес ходих до Dixie Swing при пожарната. Та там видях един Флет Райд Тоско,даже го "погалих" с палка,и много се накефих!Цената му е 250 лева. За хора като мен ,демек начинаещи,в Ямахата на Раковска има палки Стаг за по 3 кинта,което поне за мен си е на оферта! Цитирай
axel Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Тия Стаг-ве ги чупя на 3-тата репетиция,като се има впредвид че съм 60 кила и не съм от най-яките барабанисти. Цитирай
Sebastian Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) Бе незнам, и мен Стаг-а най-малко ме изкара от всички ползвани палки досега. Иначе може ли някой да ми каже ( за предпочитане от Варна) какви палки да си взема, дето се вика "маркови" да са и от къде. Да не са Валето, Стаг или напоследък ползваните от мен Pengyang :green: Редактирано Ноември 7, 2006 от Sebastian Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) Купувайте си палки NOVA - правят ги от Вик Фърт и мисля,че са май-добрите цена/качество Иначе за палките имахме тема в която сме ги дискутирали много. Моят съвет е - ползвайте скъпи палки - ще издържат повече от колкото 5 чивта евтини :/ Редактирано Ноември 7, 2006 от eL_NinYo Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) да ама не, ако си падаш силов играч като мене установяваш че и марковите здрави палки не са чак толкова здрави и евтините наистина са по-евтини, макар че ми се е случвало и да ми остане половин палка на 2рия 3тия удар в ръката все пак евтиното си е евтино, е тука да споменем и немаловажния факт че ефтините палки звучат евтино все едно сте с гадни кожи :read: само ми напомни Ненчо , молим , откъде и за колко се намират в момента Нова щото и аз съм фен Редактирано Ноември 7, 2006 от Katsko Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 (Редактирано) Да бе ама вече и в Ризинг Форце и в Ямахата сме изкупили 5В Та по тоя повод минах на Промарк отново :violin: Копеле полетях като минах обратно от НОВА на ПроМарк.Като започнах с Нова не усетих разлика,само в цената,но сега като съм отново с ПроМарк се чувствам по-добре,ама ще видим. П.П.Нова има много дефектни и трябва да се гледаЛошото на Нова(или хубаво за някои) е че има само стандартните видове палки 5А,5В,2В,даже не съм сигурен дали има 7А. Сега гедах някой снимки на Уекъл,защото и преди ми се е струвало,че на чинела има нитове,включително на официалния сайт,на снимката се виждат много ясно. Аз пък мисля,че същият този чинел в Джазза е сигниджър на Дейв Уекл и просто трянва да се загледате по отблизо по камбанката,не съм сигурен от горе или от долу и ще забележите един готин подпис.Но не съм 100% обеден. Редактирано Ноември 8, 2006 от bonzo Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 (Редактирано) че кой е казал че аз свиря с 5B по-скоро 2B ме вълнува тях май никой не ги купува милите и аз ги спасявам от висене по щандовете Редактирано Ноември 8, 2006 от Katsko Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 И аз ги купувам(2В) от време на време,ама сега съм на вълна дълги палки Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 ми то бате тва е до тежест принципно не до дължина, има вариант 16 и вариант 17 инча 2B,за жалост 17инчовия все го няма по незнайни причини и на мен 16 ми е късо Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Подписите отдолу на кубетата на ръчно кованите серии на Сабиан (HH, HHX) са на съответния майстор ковач, който ги е правил, не на артиста, чийто модел представляват. Знам, щото ми се намират няколко такива подписа. Цитирай
Recommended Posts