Jump to content
Българският форум за музиканти

чинели,кожи,барабани


Recommended Posts

Само да спомена,че в Джаза при Пепи Славов имаше палки стагг от Американ Хикори за 20 и кусор лева,бях супер възмутен :bravo: Има и един раид Инстанбул за 300 и нещо лева,който незнайно защо не ми хареса.А и на стагг имаше нови двойни педали с форма подобна на педалите на Pearl.

Бонзо,

затвърдяваш и моето впечатление за магазинчето, същите палки в малкия цум на пиротска са 6 лв!

Дъбовите даже са по-скъпи.

Все си мисля, че за един музикант по :bravo: му отива да се занимава с търговия , а не с търгашество, ама какво ли разбирам аз от културните нрави...

Копеле те са верно готини.Плюс това аз отдавна съм спрял да си купувам палки от Пепи.Там можеш да си намериш някой готин чинел втора ръка или да си поръчаш нещо(всичко).Пепи има много връзки навсякъде и като си поръчаш нещо идва за седмица или две.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

На една моя обява за 16" краш Аведис,ми беше отговорено така: Re: !!!!!!ТЪРСЯ КРАШ ZILDJIAN!!!!!!!

 

Изпратено от: русинов (IP Logged), Дата: May 18, 2006 11:06AM

 

imam 18" avedis ,mnogo dobur-350lv.0888/573473.........Не знам колко е краш,защото няма кубе,може да се окаже,4е е флет райд.Явно това е Цецо Русинов,знаете къде е магазина,цената няма да коментирам-всеки да си направи сам изводите и дали му е изгодно. п.п.Съжалявам за латиницата,но рещих да запазя автенти4ността на обявата.

 

:hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Копелета,стягайте се,защото при Пепи в Джаза има някои нови неща.Най-ве4е Пейст-2 комплекта 14" фус 4инели 2002,не видях само дали са швейцарски.Единия за 200 и нещо,другия за 400 и нещо.Разликата мисля беша най-ве4е в това,4е единия беше по-нов,но не съм сигурен.Пейст са ми пълна мъгла,защото не са моите 4инели.Имаше един краш,може би 16" на някаква подписана серия на Пейст за 400 и нещо и един сплаш от същата серия,мисля 8".Това явно са остатъци от комплекта на един Илиян,преди време някой постна обявата му тук.Също така един 14" краш Пайст 602 мисля Формула-цената не я видях. Имаше и един 22"Сабиан,оба4е не му знам серията,надписите бяха затрити.Имаше и други райдове,радостното е,4е като 4е ли,ка4ествените 4инели преборваха Стаговете като бройка,независимо,4е са втора ръка.Останалите неща си стоят.Има и един сплаш на Зилджан А серия 10",за 220лв.май Галето си взе такъв наскоро.Въобше,ако има заинтригувани,разходете се до Джаза :godbless: В Дупката в Пловдив имаше 2 неща които бяха по-хубави: Пейст 18" райд 2002 серията,нови4ък беше-цената също не я видях-при желание,давам телефона на ЛС.И най-готиното,специално за Калин и Коко,пи4ове там се продава краш 14" Z custum от старите със звездовидно наковаване-супер запазен.Ако искате ще ви дам тела направо на този който го продава,а не на магазина и може и по-евтино да ви излезе.Абе...ако се интересува някой,ще дам телефоните на ЛС.Айде със здраве от мен :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не съм го объркал с 12" сплаш,какъвто знаех,4е е имало там.Но така или ина4е доста беше дебел и си звуква като 4инел направо,не е така драсти4на разликата като при А къстъм от 12" сплаш,през 14" краш и 16" краш.Но който се интересува,му давам тела на собственика и се оправят :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Съжалявам ако е споменато, ма ме мързеше да изчета всичко <_< та... при Пепи Славов има (преди няколко дни го видях) кардан Yamaha на старо за 350 или 380лв не помня, запазен. На менй лично ми се стори много добър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Съжалявам ако е споменато, ма ме мързеше да изчета всичко :bravo: та... при Пепи Славов има (преди няколко дни го видях) кардан Yamaha на старо за 350 или 380лв не помня, запазен. На менй лично ми се стори много добър!

Копелета,в Jazz-a има едно супер готско 6" сплашче-А къстъм,за 130 лв.Освен него,си харесах 17"HHX-Evolution Effeks crash за 300 кинта.Yamaha педала е малко събери чарк-от старите 735 серия/ако не се лъжа/ и една по-ниска серия,но е тотално изгаврен-десния педал е хубав,макар водача на веригата да е гумен,а това е много лоша идея,защото се отлепя лесно.Но чукчетата бяха......нито едното не е от тази серия педали,едното е оригинално йамахско,но от ниската серия,а другото е някво измислено,даже оста му хлопа в държача на педала,защото оригиналните оси са по-дебели от стандартните 6мм .Карданната ос е от същата серия,но пък левия педал е от по-ниската,даже пластината-основата,мисля че е домашно производство и слагана допълнително.Всичко това иде да рече,че лично аз,не бих дал 300 кинта за този педал :happy:

Редактирано от vihro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа Викторе,май не е точно така.Знам,че си фен на Sabian и си запознат много повече от мен,обаче си мисля,че са фабрично тези нитове.Сега гедах някой снимки на Уекъл,защото и преди ми се е струвало,че на чинела има нитове,включително на официалния сайт,на снимката се виждат много ясно.

http://daveweckl.com/ Точно над 10" сплаш.

Редактирано от vihro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.