Jump to content
Българският форум за музиканти

Интересна тема за продан на басове


rudibass

Recommended Posts

Колеги радвайте се на добрата новина........ НЕколегата alt_3 (ония пич дето отчаяно продава онова менте фендър и дето продаде фендър джазбас,мюзикмен и ямаха басове за половин ден на средна цена на китара 1750 кинта) в лично съобщение ме информира ,ЧЕ баща му има музикален магазин в Англия и след една седмица ще засипе форума с качествени басове...странното е че искрено и лично ми спомена ,че е златар ,не музикант и нищо не разбира от музика, и от басове цитат:

"Само да подчертая човече аз нищо не разбирам от свирене.занимавам се със бижута толкова съм далече от свиренето че те гледам ама нищо не разбирам.извинявай ако съм те обидил с нещо.Просто съм много далече от тези неща. "

 

 

ето още един цитат:

"Ти си знаеш човече.Гледай след седмица какво става.Всичко добро."

 

 

...незнам за вас, НО аз лично с огромно нетърпение чакам да видя какво ще докара....

 

 

П.С Толкова много не съм чакал нова година, дедо Мраз да ми донесе колело колкото тея басове...

с уважение Гого

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и аз гледах много тъпо в обявата как ги е "продал" при положение, че някакви много яки басове се продават от половин година и още не са си намерили собственик...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам какво толкова ще стане, освен някой по-малко запознат да се сдобие с бас за 300 долара, плащайки 800.

 

Според мен този човек е измамник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,те бас китарите в Англия ги продават без пари, а ниет тук си нямаме представа от света.

Тоя е адски неприятен "тип",и дори да продава нещо "истинско" аз не бих си купил нищо от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

аз сега го пазара да ми докара един 7 струнен бас от англия....а той се кефи и ми вика "имаш ли парички"....абе аз отнекаде се ще намера ...от некоя банка ше зема ако трябва ....ама ментета нема да плащам....ама де да го знае човек 3 баса за 3 часа ...може и мене да омагьоса и да ми приплъзне некоя тупалка :)

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднъж се обадих в една обява, че такъв Фендер като неговия не съществува и модераторите прилежно ми изтриха поста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пу, какви сме чистофайници :crying: По темата... Ще си го гледкам като писано яйце, ако ме разбирате какво искам да кажа. Гого, мерси, друже. :) Търговийки от този тип... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тука можеш да пишеш....определено аз съм против ментетата .....защо да ни лъжат....ние ли сме най-големите балъци на земята...или сме болни от болеста: оригинален Фендрър (може и да не звучи нема значение--важното е да се изфукам) Един съвет пичове ...ако толкоз искате фендър звук без да купувате ментета за 1100 кинта си вземете SQIUЕR JAZZ BASS DELUXE 5 струнен ..... струва чисто нов 700 кинта и Фендър са се прецакали та са му сложили наистина нещо добро и тоя бас звучи добре ...Да не говорим че си е активен и удобен гриф и тнт.

http://www.bassemporium.com/images_product...575505f_big.jpg

с уважение Гого

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази продажба си е чиста проба измама. На този човек му се написа многократно, че китарата е фалшификат. Беше пуснат линк към китайски сайт, където се вижда какво е и за колко се продава, така че не може да се оправдава, че не знае.

 

Възможно е него някой да го е измамил, продавайки му този фалшификат за истински, но това не значи, че той на свой ред трябва да мами хората.

 

Няма да уча модераторите как да си вършат работата, но аз ако бях на тяхно място щях да съм го бан-нал. Форумът не печели от такива продажби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

ми бате той пише че баща му имал магазин в Англия и т.н.т ...та от там ги зимал басовете ...Просто цялата ситуация малко ме обижда....щтото пича почва да се заяжда по ЛС после му пратих линк на какъв бас свирия и едно мое видео уроче ,и той почна : ама аз съм златар и не разбирам...? абе странна работа нещо ме лъже..май..Искам да питам има ли хора от форума които са купили от него онези 3 баса.....требе да са от форума ,няма как ....да ми пишат да ги питам 2-3 неща...с уважение Гого

ПС.Нема смисъл да се дава път на некъв пич с недоказани китари и умения(а и няма намерение да се докаже читав ли е не е ли) при условие че колегата бате Ванката Несторов например има басове като слънце и ги дава чистак бърсак за 800-1000 кинта в неговия магазин.

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, не знам дали сте наясно, но в момента китайците правят всякакви марки китари, като на тях си има и лого и номера, че и мейд ин еди къде си, та не се учудвайте толкова, друг е въпроса, като оригинали ли се продават или не...Аз ако имах пари, какви Гъбсъни щях да докарам, по 300$, бедна ви е фантаСТИКАта :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той басовете може и от Щатите да ги внася, това не променя факта, че са фалшификати, което не се споменава в обявите и (което е по-лошо) се искат пари колкото за оригинални инструменти.

Ако баща му на този юнак наистина има музикален магазин, вероятно може да различи истински Фендър от евтино, китайско менте.

 

Според мен, момчето е внесло 5-6 китарки от някой китайски търговец и се опитва да изкара някой лев с измама. Според мен, не би трябвало да му се дава да го прави чрез форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За ролята на форума си прав, но не съм съвсем съгласен, че всеки може да продава каквото си иска. Не съм юрист, но се съмнявам, че продажбата на фалшификати на каквото и да е е законна у нас. На този баща му ако започне да ги продава тези ментета в Англия, мисля че много бързо ще стане клиент на местната полиция. Предполагам и затова се опитва да ги пробута у нас.

 

При всички положения, вноса и продажбата на фалшификати трябва да се спира по всякакъв начин. Ще бъде жалко ако се напълним с ментета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.