MR_STENCH Публикувано Май 14, 2010 Публикувано Май 14, 2010 Поздрав за "Металурзите" във форума Feasting Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 14, 2010 Автор Отговорено Май 14, 2010 ^Благодаря. Малко ъпдейт в микса... Insane 2 Цитирай
Adversarius Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 (Редактирано) Много автентично ти се е получило. Явно го можеш това нещо. Във втория микс си има и пространство, разпрострян е звука - съвсем автентичен! Ако споделиш и как е направен записа, още по-добре. Започни от китара, адаптери, преамп-интерфейс... до слушалки или монитори. Редактирано Май 14, 2010 от Adversarius Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 14, 2010 Автор Отговорено Май 14, 2010 ^Нищо особено като техника не е използвано при записа. Китарата е евтино Strat копие с "noname" Humbucker на бриджа купен втора ръка за 20лв. От китарата в Behringer ТО-100 Overdrive който използвам да Boost-на самоделният си 30W лампов амп. Следва кабинет 1Х12 с 50W Celestion говорител. Ампа на Modern с Gain някъде на 10 - 11 часа. От педалчето драйва на нула, тон по средата левел-а и той. Пред кабинета микрофон Behringer Ultravoice - 30-тина градуса Off Axis близо до периферията на говорителя. Микрофона в преамп-самоделка, от там в компютъра и по-специално в M-Auido Audiophile 2496. На записа има три китарни трака. Два отместени на по 80% в ляво и дясно и един в средата с около 5db по-ниско ниво и добавен Reverb. Лявата и дясната китара имат само EQ и Lowpass филтри на 10Khz на вторият микс. Софтуерни барабани EzDrummer&Addictive Drums, бас също - Hypersonic... Reaper хост... слушам и смесвам на домашната си аудиосистема през 5-лентов еквилайзер, крайно стъпало Quad 405 и две озвучителни тела тип Хорни. Общо взето.... от немотия с 50% DIY техника и подръчни средства като например табуретка вместо стойка за микрофона Та такива ми ти работи.... Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 (Редактирано) Виж сега няма значение какво изпозлваш за стойка на микрофона с ква китара свириш и т.н. просто ти го можеш.Уникат си ти Редактирано Май 15, 2010 от Necrophagist Цитирай
Adversarius Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Mr. Stench искам да свиря с теб. Ако си в Сф - още по-добре! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Мно'о добър, батко. Бахти дебелата каса, Sneap-ска почти! Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Мно'о благ кавър на SFU. Кърти! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Бая яка рапагавица се е получила, а и звукът радва много. Евала! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 20, 2010 Автор Отговорено Май 20, 2010 ^Определено не съм, но се радвам, че ви харесва и благодаря за положителните отзиви. Понякога нещата стават по-сполучливи... понякога не... . KeRRANGKid, всъщност от барабаните и аз съм доволен единствено от касата . Идеята ми беше да я направя по... "тежичка" и това, което успях да измисля беше да хакна един Pitch Shift на TAMA-та в Addictive Drums от -2.5sm. Бараначето също е от там, а чинелите и томовете са от EzDrummer. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Аз обичах да смесвам барабанчетата на EZ и AD, понякога и касите, и да оставям чинели и фус само от AD. Просто идеи. Крайно време е да си поиграеш с Metal Foundry между другото, възхитителен е. Цитирай
Recommended Posts