yamaha Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Аз пък ще ти дам следната идея,защо не разгърнеш диаграмата до битове и да изрежеш 1 бит от премляскването и то пиковия има вероятнос да се получи леко "бум" но може и да стане Другия варянт е с саунд форджа да пренаредиш бетовете на ръка до позицията която искаш Ха..ха... ....голям шегаджия си....Аз бягам от ръчната обработка, ти пак там ме пращаш. Не е необходимо за този вид обработка да слизам на ниво "семпъл", защото не е необходимо. Всеки клик ми коства между 2 и 5 секунди да го изчистя (в зависимост от вида и широчината му), но като добавим, че става дума са почти астрономическо число (няколко десетки хиляди), ясно ти е защо искам да автоматизирам процеса. Както казах по-горе с Куул-а успях да постигна задоволителни (засега) резултати, ръчната работа по целия файл пак си я има, но сумарното време което отделям вече е наполовина.
f1_sound Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Май нещо не можем да се разберем с теб Аз ти говоря да изчистиш само там където се намира самото примляскване преди въздуха Ама карай да върви ти си знайш твойто аз мойто
yamaha Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Май нещо не можем да се разберем с теб Аз ти говоря да изчистиш само там където се намира самото примляскване преди въздуха Ама карай да върви ти си знайш твойто аз мойто Чакам с нетърпение някой модератор да затвори тая тема, че вече се изтърка тематиката в нея. :twisted: Кое не можеш точно да разбереш? Както по-горе казах в суровия материал практически не се срещат 2 еднакви клика по сила, широчина на семплите и място на появяване в дъха (има и пред, и зад, и по средата), което ще рече че няма някаква закономерност, която бих могъл да използвам. Именно затова Куулът ми върши доста от работата, защото има прецизни настройки на restoration модула - 3 нива (високо, междинно и ниско), които да настройва + чувствителност на засичане и третиране на кликовете на всяко едно от нивата + чувствителност на корекциите на засечените от предната секция кликове. А от предишния ти пост с "разгъването на диаграмата" и останалите работи, разбирам, че ме караш да го направя на ръка (изчистването на десетките хиляди кликове), което си го правех досега и идеята на цялата тема-молба беше да автоматизирам процеса (което постигнах до голяма степен). Иначе ръчно мога да направя практически всичко - нещата са ми ясни (дори мога да си доначертая това, което ми липсва). Ако нещо не ти е ясно пусни ми ЛС, да не пълним излишно форума с обяснения.
Recommended Posts