jFog Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 с барабани би трябвало да стане убиец + китари и бас , има хляб в него! Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Да парченцето е страхотно и има голям потенциал :violin: , казах ти го още като ми го даде на .mid, радвам се че се реши да го споделиш и с останалите. Хайде довършвайте го композиционно Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Бравос! Много оферта е. Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Престраших се да пусна едно мое нещо , което всъщност е клавирът към бъдещото парче (за което се надявам, че скоро ще бъде записано с китарите, вокалите и барабаните). Целта ми е не да се похваля (даже малко ме е срам), но вашите мнения са важни, за да знам какво мога да подобря в "нещото" на тоя етап. Ето линк към композицията... Браво, момко! Много добро е парчето!!! И някак звучи ... апокалиптично сякаш ! Дерзай!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 в този си вариант ми звучи на по-динамичен Вангелис, но предвид това, което ще се слага ще стане доста по-различно , обаче на места дочувам неща, които не ми се вярват - фалшиви тонченца Цитирай
musicman Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 ...БТВ, Alexi_Laiho, ти пък къде си го чул? Не помня да съм ти пращал? :think: Как от къде? от датата там вече има пиратски копия на всичките ти песни Цитирай
overhate Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Alexi_Laiho, ще проуча аз кое е другарчето, та да си го наема за импресарио dark, имам, и то най-страхотните музиканти на света! (поне аз така мисля, много им се радвам). Аз му го пратих, ама импресарио нема да ти ставам. Особено китаристът ти е много страхотен.........на вид, най'ш как му се лепят мадамите И кат' стана дума за мадами, онази народната певица ще участва ли в крайна сметка Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) @peshoy2k, Фалшивите тончета, предполагам, са всъщност едни големи секунди, които съм сложил съвсем нарочно и са вдъхновени от фолклорната музика @musicman, може, може Що пък не)) @overhate, китариста ми хич не е толкова страхотен (нек'ъв фитнесаджия) и мадамите, които му се лепят са най много някоя бивша моя колежка - барманка с доста извратено съзнание и с ръст на третокласничка Иначе певицата ще участва, вече няма ангажименти, щот' Къци го свалиха... (абе що ти ги пиша всичките тия работи, като само ти и аз си ги разбираме?!) Редактирано Февруари 7, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Recommended Posts