Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся електрическа китара


mimi70oo

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Подарете ми ел. китара или продайте евтино ( около 100 лв.). От Кърджали съм, но ако сте от друг град може да се изпрати по куриер за моя сметка. Пишете ми по скайп: mimi70oo или e-mail: milena_2509@abv.bg

Редактирано от mimi70oo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай ми на лични малко инфо за тебе! Какво свириш от колко време свириш? Какъв стил си се ориентира? Имаш ли група? Какви са ти намеренията с тая китара? Защо нямаш възможност да си купиш сама китара?

 

Искам да ти кажа че мога да ти купя една китара и да ти я пратя! Даже ще събера от приятели по 5-10-20-50 лева (кой колкото даде) и аз ще дам една стотачка и може да ти съберем към 200 - 250 - 300 лева. Трима - четирима от Враца ще ги попитам за пари, и още 5-6 човека от София и току виж са се събрали 80 -100 -150 лева от тях. Даже и Динакорд може да направят символична отстъпка ако наистина се стигне да ти се купи китара.

 

Искам веднага да успокоя Софиянци и по-богатите хора във форума че не всички са равни! Има хора особенно из провинцията които ако изкарат на семейство по 200-300 лева на месец са радват! Момичето зад анонимността на форума се опитва да се добере до нещо заветно което е може да е много далече от нея поради финансови причини! Моля не подхождайте тенденциозно!

 

Аз съм "секретар" (не точно, но пак се занимавам с бумащина) на една от карате федерациите и миналия месец събрахме на едно съзтезание около 3200 лева да подпомогнем едно младо семейство с три деца. Предварително искахме да съберем около 2000, колкото беше операцията на най-малкото от децата. Не се срамувам да кажа че дадох 20 лева. Само ще кажа че дадоха пари около 60-80 човека. Повечето по 10-20 лева, а един "фирмаджия" 450. Да плюем можем всички и на далече! Доказали сме се! Но нека да извадим и другата наша същност на показ!

 

Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята за подарък винаги е добра! Съфорумци са правили подобни жестове, но тук има едно дразнещо нещо в цялото питане и аз точно заради това ще се дистанцирам. Алекс е така добър да се нагърби с идеята, но наистина има ли смисъл? Когато китарата е налице, дали няма да се появи следваща тема - Купихте ми китара, сега ми купете кубе до 200-300лв. Дори едно "благодаря" няма в коментара на това детенце. Замислете се дали ще бъде оценено и после събирайте пари за инструмент. Това е моят съвет в конкретната ситуация. Младото поколение става все по-нагло и ако пак чуя, че някой мрънне, че младите стържат ужасии и не свирят, а само позират с инструменти в ръце, просто ще дам линк към тази тема, за да видят какво е отношението им още от първия им коментар в този форум!

 

Успех, все пак, защото усещам, че все някой ще се метне да помогне и да направи мечешка услуга на това дете, защото наготово е лесно!

 

Поздрави,

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги е добре да се подпомогнат разни хора да сбъднат мечтите си. Но недейте да се изхвърляте веднага - ще се съберем и ще купим китара за 300 кинта. ОК звучи яко, но е тъпа идея. На практика има добри китари и за по-малко пари. Едва ли във форума са мнго хората, които са си казали искам да свиря на китара намерили са 500 кинта и са си купили яка китара. По често се появяват хора, които са си купили някаква китара я продават, защотото нямат време, не им се занимава или по някаква друга причина не свирят. Тъй че ако мацката е сериозна наистина не е проблем тя вземе нещо такова http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=80387 с малко пари, а ако не и достигат не е проблем да се събере остатъка, който не и достига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подарете ми ел. китара или продайте евтино ( около 100 лв.). От Кърджали съм, но ако сте от друг град може да се изпрати по куриер за моя сметка. Пишете ми по скайп: mimi70oo или e-mail: milena_2509@abv.bg

Забрави вълшебната думичка :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам веднага да успокоя Софиянци и по-богатите хора във форума че не всички са равни! Има хора особенно из провинцията които ако изкарат на семейство по 200-300 лева на месец са радват!
Стига бе,фен,с това главно С за софиянци ..глупости..тук има също много бедни хора,особено за стандарта и простотията де,и аз съм един безработен сега,но си взимам китари и ампове като съм с пари,вместо коли да речем.

А по темата - преди "Подарете ми" не е зле да се представиме първо и без заповедническия тон - тук е форум,не мама и тате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май аз съм един от по-бедните съфорумници. Първата ми и последна (за сега) електрическа китара беше от един битак . Първоначално цената и беше 40 лв и аз овъртах два месеца докато добрият дядо се смили и ми я даде за 15 . След това трябваше да се разправям , да слагам струни , да лепя кабели и да боядисвам ...

А знаеш ли колко съм спестявал (от закуски) за тази китара

Ако си мислиш , че с това '' Подарете ми китара'' просто нещо ще падне от небето в твойте ръце - това няма да стане . Мислиш ли , че аз или някой друг от форума не е изкал някой просто да му даде една хубава китара . Или пък не сме гледали по скъпите магазини с някаква агония .....Но после сме си оставали само с наще инструменти и с надеждата , че може би някой ден ...

Изводите , който трябва да си направиш са :

 

1.В живота нищо не идва лесно или даром , ако пък дойде трябва от сърце да благославяш човека , който ти го е дал .

2.Опитай се първо да си помогнеш сама преди да искаш да ти подаряват китари по форумите .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте

Не съм от големите писачи не че не мога но предпочитам да чета темите в форума на по запознатите,от които мога да науча нещо.Нека се представя първо.На 46 години съм.Преди съм свирил с приятели в група но това беше отдавна,сега нямам нужното време и се занимавам у нас когато ми се удаде възможност.От Кърджали съм и аз.

Кое ме накара да се включа в темата>Абсолютно е прав човека който каза няколко думи за младото поколение,за тяхната наглост и неблагодарност.Повярвайте това е точно така изпитвам го ежедневно на свой гръб.Не казвам че сред младите няма доста свестни дечица но за съжаление повечето отговарят на горе посочените описания.Един човек ако има мечти няма да се спре пред нищо за да ги постигне и няма какво да го спре.Ако примерно накарате въпросното момиченце да свърши някаква работа за парите,с които ще му купите заветната китара повярвайте ще откаже.По лесно е наготово.И ако му я подарите това в никакъв случей няма да е услуга а напротив.Показвате му лесния път.По добре е ако се поблъска девойката за да и е по мил инструмента който ще си купи.

 

Извинявам се ако съм ви отегчил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Първо казвам се Петко. Миме само искам да ти кажа че на мен ремонта на китарата ми излезе по скъпо от самата китара така че не е лесно да кажеш подарете ми китара. Не може така трябва малко да си изпотиш трибуквието да си изкараш пари за нова китара която ще обичаш и ще пазиш ако наистина имаш хъс да свириш на китара или помоли мама и тате да ти купят или си намери работа и си купи в най лошия случай за два месеца китарата ти е готова . Лично аз работих 2 месеца за да си купя първата китара .

Редактирано от MafioziVendeta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.