djankova Публикувано Май 5, 2010 Публикувано Май 5, 2010 Искам да попитам нещо. Изтеглих си програма за караоке на компютъра, изтеглих и караоке песни с текстове, имам микрофон, пускам песента тя започва да свири и текста започва да излиза отдолу както и трябва да е, но микрофона не се чува. Не мога да разбера какво да направя има толкова много неща, които не разбирам на тази програма, моля някой да ми помогне Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 5, 2010 Отговорено Май 5, 2010 Сигурно трябва да се настрои входа за микрофон. В самия софтуер или в ОС-а, не си дала никакво инфо за това. Цитирай
djankova Отговорено Май 5, 2010 Автор Отговорено Май 5, 2010 Сигурно трябва да се настрои входа за микрофон. В самия софтуер или в ОС-а, не си дала никакво инфо за това. Ами микрофона работи примерно като говоря по скайп, само в програмата не работи. Цитирай
djankova Отговорено Май 5, 2010 Автор Отговорено Май 5, 2010 Сигурно трябва да се настрои входа за микрофон. В самия софтуер или в ОС-а, не си дала никакво инфо за това. Ами микрофона работи примерно като говоря по скайп, само в програмата не работи. Програмата се казва Караоке 5, а микрофона е професионален. Цитирай
presly Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 (Редактирано) микрофона е професионален. Тая марка не ги знам. А иначе - затвори изцяло Скайпа, преди да пееш през караокето - Скайпа обикновено си "присвоява" микрофона и не дава на други програми да го ползват. Редактирано Май 6, 2010 от presly Цитирай
djankova Отговорено Май 6, 2010 Автор Отговорено Май 6, 2010 микрофона е професионален. Тая марка не ги знам. А иначе - затвори изцяло Скайпа, преди да пееш през караокето - Скайпа обикновено си "присвоява" микрофона и не дава на други програми да го ползват. Добре благодаря. ще се опита да намеря как се настройва микрофона защото съм с уиндоус 7 и е малко объркано Цитирай
Recommended Posts