Jump to content
Българският форум за музиканти

Тама - откъде?


Recommended Posts

Гледам че Ямаха тарикатски са си спестили единия стенд (за големия том), използват този за чинела... това дали е проблем или предимство?

незнам какво са спестили , сегашните модели ги предлагат с холдер с 3 дупки, като този на рак томовете. така ти остава още една свободна дупка евнтуално да си сложиш рамо за чинел. доста хитро и добре измислено за потребителите е това ако питаш мен. преди старите стандарт модели са идвали с едно "недъгаво" холдерче, което само свързва стойката с държача на флоур тома

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

къв стенд за големия том бе бате?да нямаш в пред вид краката на флортома?16ките са с крака а 14ките са на окачване..иначе-да,магазина е на 5те кюшета но по-добре иди в дръмшопа дето е на раковски(тоест пресечка на раковски-хан аспарух)последно цените бяха около 1800 за стейдж когато аз гледах но те варират...сега може и да са малко по-високи...за тия пари няма по-добри нови барабани в българия и освен ако си намериш кой да ти внесе от чужбина си вземи това,просто и ясно...ае дерзай

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CSAT-926.jpg

 

всъщност това за страничният холдер,който е същият като този пред томовете е едно от нещата коието най-много харесах при ямаха, няма друга марка където в средно-ниският клас да предлагат толкова добър хардуер,абсолютно идентичен(с малки изключения) с високият клас барабани. печелиш от това че ако си решиш да си взимаш сплеш или още един чинел, няма да ти се налага да купуваш нова стойка, а само рамо,което е над два пъти по евтино,особено малкото рамо за сплеш. притова като имаш 2-тройни холдера ти остават общо 2 свободни гнезда. е аз на това му викам "безплатен" обяд. Премиер Кабрия имат само отред дупка за сплеш ама там мисля само тяхно си рамо можеш да сложиш. а при ямаха не е задължително да е на ямаха допълнителното рамо, дупката е универсална, слагала съм рамо на стаг и то си пасна перфектно. абе мисля разбра какво да вземеш . той и кацко ти го каза:

за тия пари няма по-добри нови барабани в българия
Редактирано от AccesS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мненията, аз самият не свиря на барабани и не разбирам толкова, но в Щатско съм виждал и Starclassic и Rockstar/Superstar серията на Tama, и останах с впечатление че са сравними като качество (Starclassic имаха по-красиви финиши, бърст) и хардуер. И въобще, не съм виждал всичките изброени по-горе на живо, но лично на мен Тама като че ли повече ме грабнаха от Ямаха или Пърл. Бих взел Starclassic само ако някой ми го предложи на цена близо до американската, иначе ми идва прекалено скъпо и ще трябва да се задоволя със Superstar. Много ме е яд че като се връщах от Щатско не си донесох един сет от там, хем с цял контейнер се върнах... но както и да е, това е минало, сега трябва да намеря от тук, ако и да е по-солена цената.

ей това чак сега го видях.. :wall:

 

значи, раликата е в дървенията, моделите starclassic се водят горни класове. има няколко модела,според дървото. от скоро аз притежавам брезовият ( Starclassic Perfomer) , естествено топ модела е starclassic maple , има и модели EFX,разликата мисля че е в броя пластове ,незнам точно,но мисля че ти не търсиш толкова скъпи модели

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, има вносител на ТАМА за БГ, ето линк към сайта:

Music Center Ikonomov

 

Ходих и на официалния сайт на ТАМА, като избрах на входа държава БЪЛГАРИЯ, показа ми наистина въпросната Благоевградска фирма като оторизиран дилър. Хайде, успешно пазаруване на всички! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой в София продава барабани Тама? Търся комплект Superstar Custom (както си идва стандартно, със стойки, без чинели). Евентуално може и подобен (от същия клас) комплект на Pearl, Yamaha или DW, но предпочитам Tama.

погледни ТАЗИ ТЕМА ! . HanSolo продава ТАМА рок стар с твърди калъфи, няма стойки и барбанче ,но може би може да се договориш и за тях,но пък твърдите калъфи са си оферта, предполагам са запазени :godbless: иначе друга ТАМА се продава ТУКА обаче си има всичко, чинели,стойки,рак система и цента едвали е много ниска,ако имаш пари обаче това едвали ще те интересува. :godbless: пробвай да вземеш нещо на изплащане, по поносимо е :godbless:успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де, ама аз не търся нещо събирано оттук-оттам, на което са блъскали поколения рокаджии :greenball: ... ако трябва ще поизчакам и ще се изръся повечко пари, наистина Starclassic е идеалния вариант - стига да има кой да ми го продаде на разумна цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, има вносител на ТАМА за БГ, ето линк към сайта:

Music Center Ikonomov

 

Ходих и на официалния сайт на ТАМА, като избрах на входа държава БЪЛГАРИЯ, показа ми наистина въпросната Благоевградска фирма като оторизиран дилър. Хайде, успешно пазаруване на всички! :(

Най накрая някой да се сети да внася TAMA

Евала за линка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де, ама аз не търся нещо събирано оттук-оттам, на което са блъскали поколения рокаджии :headbang: ... ако трябва ще поизчакам и ще се изръся повечко пари, наистина Starclassic е идеалния вариант - стига да има кой да ми го продаде на разумна цена.

еми то много зависи какъв старкласик ще вземеш,брезов или кленов или бубинга , има и някакви EFX модели,които май са по евтини, цените са различни и са доста солени поне за тукашните стандарти на живот ,а не ми се мисли кой ще ти ги внесе на "нормални американски" цени . ако имаш роднина, много добър приятел или нещо такова, който с контейнер или със собствен превоз, иначе ДДС-то и данъците си ги плащаш като поп така или иначе ако си ги поръчаш от фирма. а това че покупка на старо не е оправдана не е точно така, понякога в зависимост от цената, това е много по добре. интересувай се бе човек, питай за тези оферти, за това поне никой няма да ти иска пари. иди виж ги ако имаш възможност :) айде успех :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, има вносител на ТАМА за БГ, ето линк към сайта:

Music Center Ikonomov

 

Ходих и на официалния сайт на ТАМА, като избрах на входа държава БЪЛГАРИЯ, показа ми наистина въпросната Благоевградска фирма като оторизиран дилър. Хайде, успешно пазаруване на всички! :headbang:

Абе хора аз ли съм прост или наистина няма цени на този сайт интересно ми е колко струва рак системата,че съм навит.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цените на Тама се оказа че ги нямат още защото още ги съставят...ще почакаме ще видим,щом са готови ще бъдат пуснати на сайта,така бях уверен:headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Този, който смята да напише поредната глупост в тази тема, да ми погледне подписа и да се замисли колко 14 дни ще го пратя да си почива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.