adXok Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 Парчето от линка по-долу го записахме преди седмица. Инструментите и вокалите в двете страни са мои, фалцета в центъра е на колегата, с чиято китара и микрофон записвахме. Love_song_[demo] Надявам се да ви хареса. Записвано е от раз с китарата, барабаните са редени в Reason 3 и баса така. Първа версия... или серия... ихаааа! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Моля те , покани ме някой път да ударя солце и китарка в твоите неща , лелеее тва парче е убиец!!!!!! Нужно е да го завършиш и да се намерят живи музиканти да го запишат ... страшно е ....... евала ... баси якия стил Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Хехе, Иво, ти си знаеш че съм ти фен, ама това е... Мноу мъ кефи дет се вика Май не е много в твоя стил (визирайки ония шантавите дето ти бях казал че ме кефят), ама е яко. БРАВО!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 турбо ме кефи!!!! голям фен съм на твойте неща Цитирай
jFog Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Весляшко произведение, кефи и готин аранжимент. представям си клипа даже може да се върти по MTV п.с.Ский ко яко става с истинска китара. ..за кво се пее ако не е тайна? Цитирай
adXok Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 Радвам се че ви забавлява... за тва го и записах. Направено е за зарибявка на всякакви хора. Текст (по спомен): It's funny way to make you say I love you love you love you babe Give me one chance and let me play this song for you and I'm your man. Текста е на колегата... негови са и китарата и микрофона и компютъра. Ще пускам още като ги понаправим сега в неделя вероятно. Аз си го оприличавам леко на Red Hot Chilli Peppers. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 наистина много свежо и интересно,но ти си новатор Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Аз съм ти казвал и пак ще повторя, че приличаш доста на Бейбифейс Клан Добро е парчето, само от 0:52 до 0:59 нещо блендата леко евтинее/МИДИвее... Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 парчето кефи въпреки че не ми е в стила....БРАВОС :guitar: :guitar: Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Браво бе човек!Много е веселяшко... Цитирай
Recommended Posts