TONY Публикувано Април 18, 2010 Публикувано Април 18, 2010 Ясно е - ксерографирано ТАБ копие ( от Юбиса бизнес). Общо взето, едва ли съм го и отварял да свиря по него, което значи, че е в екстра състояние. Демек няма да намерите остатъци от баничка и боза ( просто спомени, как веднъж ми върнаха едни ноти). Този, който е направил ТАБ-а е едно от най-утвърдените имена, така че, сигурно е ужасно близо до истината, обаче е трудно, дори и с ТАБ да стигнеш до нея. Добре, който мераклия от София, заяви желание, не само да притежава, но и след месец-два да постне някой Ингви кавър, получава ТАБ-а(пожелателно). Това, като за стимул да се свири. Няма нужда се се колекционират ноти. Затова и се освобождавам от тях. И няма да пращам с куриер. По принцип нотите ги има в нета. Въпросът е, че ще се спести доста хартия по този начин, което е екосъобразно. И е доста по-приятно да се свири с ноти до теб, отколкото да се взираш в екрана на ПС-то. П.С. - желанието се изразява тук в темата, не на лични. Първият по време, е и първи по право. Получаването - ще се разберем на лични. Цитирай
balombi Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Добро дело! Има ли вариянт табовете да се сканират и да се постнат тук , за да са достъпни за сички Цитирай
balombi Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Ясно! А има ли вариант да се прати по пощата , не искам да ставам досаден , но просто не съм от София а ми е мечта един ден да мога да се доближа поне малко до истината на това . Цитирай
Recommended Posts