stratocaster Публикувано Януари 29, 2006 Публикувано Януари 29, 2006 (Редактирано) така....значи това парче е идея на моя приятел клавирист Никсъна. аранжимента и осъществяването му - от моя милост, с любезното съдействие на Гео, който записа бас партиите композиция, орган - Никсъна барабани - идеята е на никсъна, с малко моя помощ и работа на ФЛ студио ел. китари - моя милост. басс - Гео - за което съм безкрайно благодарен благодарности също на Gee Tee Age парчето не е кой знае колко професионално направено или изсвирено, но толкова са ми възможностите засега поздрав ще се радвам на всякакви критики!!! http://434343.hit.bg/stone.mp3 или Гмаил - лейбъла ми Редактирано Януари 29, 2006 от stratocaster Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 Страшно е станало,ако имаше вокал щеше да кърти.Много динамично звучи и микса е добър.На китарата middle е в повече според мене,всичко друго е добро.Браво. Цитирай
jFog Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 хобаво е станало.Баса и барабаните обаче са малко на зад, можело още малко вътък да им дадете,Особенно на солото направо се губят. приятни мелодийки като цяло Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 а за кои Никсан става въпрос аз се сещам за този от Габана(много готина Пловдивска банда ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 И на мен ми се струва, че дръмса и баса могат да са малко по-напред. Инак много готино. Особено органа е супер добре звучащ - софтуерно нещо ли е или синт? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 29, 2006 Автор Отговорено Януари 29, 2006 благодаря ви значи от цялата работа само барабаните са софтуерни. със семпли от истински барабани са. точно заради това не съм ги увеличил много, защото нямат живинката на изсвирени от човешка ръка барабани органа е от един клавир Ямаха на 'ръка' е свирен @KingdomX - Никсъна е мой съгражанин клавирист - от поморие и с него от време на време посвирваме. писал е преди във форума, но малко хора го знаят Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 (Редактирано) Добре звучи, но може и повече живот да му се вдъхне. Между другото забелязвам, че доста често постваш неща, и искрено се надявам да не си се самовлюбил, а просто често ти идват идеи. Защото още много хляб имаш да ядеш за да ти се позволи да се самовлюбваш . Поработи върху солото, в този си вид то представлява едно променящо посоката си движение по скалата, и увисва на места, все едно си се чудил там с какво да запълниш. Трябва да фразираш по - ясно, което не е трудно, като се има предвид че разпозагаш с време да го измислиш. В началото имаш една прогресия F#, E, A, B -- F#, E, B, C#, мелодията е C, B, A, F#, -- C, B, и се повтаря 4 пъти. Последния път, когато е върху акордите B5, C#5 не звучи много добре, можеш да пробваш в мелодията вместо четвъртите C, B да сложиш C#, E ,а в края на блока, прeди паузата дори E, F#. Редактирано Февруари 6, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 бравооо обичам такъв стил музика...хард рок,орган Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 @KingdomX - Никсъна е мой съгражанин клавирист - от поморие и с него от време на време посвирваме. писал е преди във форума, но малко хора го знаят 10х питах защото симислех че е един приятел от Пловдив много добър барабанист,а не само барабанист.Доколкото знам свири на китара бас клавири...абе всестранно развита личност(и като казвам всестранна нямам предвид че просто си дръка,а наистина свири) хаде със здраве Цитирай
TONY Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 да добро е ритъм китарата е изнесена в микса напред и ще е хубаво ако я поттиснеш малко някъде към 2,30 минута - обаче нивото се изравнява така че - оправи нивата и сложи вокалите и да я чуем пак мисля че част от клавира може да се презапише и с други бленди Цитирай
Recommended Posts