Yves Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Мисля, че има готови такива комплекти 10-52 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Има и ако беше прочел и моя пост щеше да види че съм свирил с 10-52 в Ми. Китарата ми е с тремоло и три пружини. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Loco Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Е,моята е без тремоло.Значи ако ги сложа тея от комплекта 12-52 няма да има проблем ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Абе купи си оригинал 10-52 цял сет, за какво да ги мешиш и да правиш свинщини... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 ^ За да му даваш акъл . Понякога човек просто експериментира, за да прецени кое му е най-удобно, а всички тук сме наясно, че удобството е нещо индивидуално. Както казва баба ми - "Не важиш!" (с ударение на А-то) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts