Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравйте!

Искам да ви попитам някой от вас докосвал ли се е до китарата Cort X-1?Ако има такъв нека сподели мнението си за тази китара.Ако и се сложат по добри адаптери ще замяса ли на нещо?

Благодаря предварително!

Отговорено

Ами тя и с нейните си адаптери мяза на нещо за парите си. Завивси какво имаш предвид под "нещо". Ако очакваш да зазвучи като китарата на тоя от аватара ти не е ясно какъв ще бъде крайния резултат :). Както често са казвали тук във форума умните глави - иди, пипни, чуй...

Отговорено

Магазините в Пловдив, в които можеш да попиташ, са на ул. "Филип Македонски" №29, ул."Карловска" № 34, ул."Пушкин" № 6, ул."Ген. Скобелев" № 2 и Техномаркет.

Отговорено

Абе кат почнете с това струва ли си,това да не ти е кола..при евтиняците трябва да уцелиш читава бройка,ако не можеш да ги "чуеш" взимаш по цвят и това е.

Отговорено
Магазините в Пловдив, в които можеш да попиташ, са на ул. "Филип Македонски" №29, ул."Карловска" № 34, ул."Пушкин" № 6, ул."Ген. Скобелев" № 2 и Техномаркет.

Откога на Филип Македонски има музикален магазин. Това направо ме хвърли в оркестъра, предвид, че живея на 20 метра от там и да бях умрял , нямаше да знам

Отговорено

Вероятно е остаряла или неточна информацията в сайта на вносителя. Да не му правим повече реклама.

Отговорено

Последно мисля, че там наистина имаше магазин, само че само за озвучителна техника, няма инструменти. То е точно до частната гимназия, в един блок. :thumbs_up:

Отговорено
Вероятно е остаряла или неточна информацията в сайта на вносителя. Да не му правим повече реклама.

Не е неточна информацията. На Ф.Македонски има магазин но той не е специализиран за музикални инструменти - в него се предлага предимно PA.

Сега по темата - X1 в момента няма в наличност. :thumbs_up: Свършиха. Явно ги бива за парите които струват :) Следващата доставка се очаква през август.

В момента има X-2, X-6, и Х-11.

Айде стига толкова реклама :)

Отговорено

Обикновено след изчерпване на наличностите се появява нещо и на вторичния пазар. Евтините китари често сменят собствениците си.