Jordan_J Публикувано Април 2, 2010 Публикувано Април 2, 2010 Тук е на 11 години: Тук е на 13 години и свири за Bogner и GKG Guitars. Разстрел тотален !! Цитирай
Tozi Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 А такааа..... разбрахте ли сега - врагът не спи! :) Айде сега да сядаме да свириме и да наваксваме.... или може само да го обсъдим,че по - лесно. Цитирай
Bassbuzz Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Нека да има малко хронология И деветата му годинка не е за пропускане : Преди 2 седмици случайно открих неговото изпълнение на Scarified , но не посмях да го постна. Това момче може да изправи пред фалит някои фирми - вносители на китари в България ... Цитирай
DILETANT Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Невероятно перфектно, за възрастта си, свири русначето! Чакаме контраударът на американците, създаден от ЦРУ и НАСА The Youngest Guitar Hero Of The Universe. Цитирай
Damn Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Ми евала на момчето,но аз поне не се впечатлявам чак толкова... това по ме впечатли http://www.youtube.com/watch?v=k5KwQhM_P90...feature=related тва момченце ози си го е харесал явно,има и лайфове с него... не казвам че е по-трудно ама ми е по-готино поздрави за темата Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 3, 2010 Автор Отговорено Април 3, 2010 не казвам че е по-трудно ама ми е по-готино Въпрос на вкус, но русначето е класи напред ... Евала!! Цитирай
alrock Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 Даже не е и въпрос на вкус. Просто разликата в класите между русначето и япончето е ушевадна. Евала на русначето. Цитирай
TONY Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 (Редактирано) Този руснак е феноменален - на 13 години свири по-качествено от Джейсън Бейкър на 13-14. Сигурен съм. Въпроса е каква авторска музика ще създаде и до къде ще стигне, като творец, ако изобщо се изяви като такъв. Това, че е направил страшна техника, не означава, че ще стигне постиженията на Бейкър, които той е направил например на 19 години. Просто скока в развитието на Джейсън e изключително огромен. А този Опарин има страхотна база за отскок. След като е направил техника и ще я развива, оттук натам вече е въпрос какво ще сътвори, защото иначе ще си остане техническа сензация. ПС _Видях,че това е направило впечатление не само на мен - Does anyone know if he's a good composer of this own material? If this kid becomes a good song writer-composer there's no doubt in my mind he'll be the best guitarist in the world when he's 20. Редактирано Април 3, 2010 от TONY Цитирай
TONY Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 Успях да изгледам повечко клипчета. След като свикнах с това, че свири яко, обаче установявам, че каквото и да гледам, все е въртене на едно и също. Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 (Редактирано) И ако музиката беше състезание...ама не е. Добър е, не може да се отрече, но не бих се обзаложил, че ще напише песни като Bohemian Rapsody, Child in time или Whole lotta love. От тези, които ги познавам от тубата любимец ми е Matt Rach. Момчето определено музикант, не китарист. А такива се срещат малко ( Tozi е пример за такъв). П.С. Давид Дяков свиреше от 2 години като събра очите на публиката във Варна. Макар да свири на класическа китара (или поне тогава де), никой не говори за него. Защо ли? Редактирано Април 6, 2010 от Sasho_Crasho Цитирай
Recommended Posts