Ivan Barakov Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Много не разбирам, ама това не ми пречи да питам: Искам да си купя китара и в Стара Загора продават за 390 лева fender squier заедно с кубе, тунер и др. атрибути. Не мога да кажа какво има след squier - букви, цифри и т.н., ама ще проверя и ще пиша. До колкото разбрах кубето е 10W - сигурно е транзисторно. В същото време чета из сайтове, че в Pravtiker и Tehnopolis предлагат такава комбинация за 200лева. Може ли някой нещо повече да каже, та е купил, да има наблюдение? Предварително благодаря! Цитирай
musicman Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Препоръчвам на всички, които искат да си купят музикален инструмент да го направят от магазин за музикални инструменти. Гореспоменатите не са такива. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Според мен, ако си начинаещ и нямаш кой знае какъв идеал за звук - тези оферти в тия магазини са идеални. В музикалните магазини изборът ще е, разбира се, по-голям, по-качествен, но и по-скъп. За триста и косур лева ти се предлага - китара, кубе, тунер и калъф... В тези оферти, за които питаш, нещата са възможно най-нисък клас. Преди 4-5 години си бях купил такъв комплект (разбира се за повече пари тогава) и бях доволен. Единственото нещо, което ми се наложи да направя е да сменя адаптерите на китарата с хъмбъкери, защото не ме кефеше иначе. Относно другите комплекти, за които казваш, които са два пъти по-евтини... чак пък толкова евтини не съм виждал Цитирай
musicman Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 ^ Сори ама това са глупости, че било по-скъпо. Нали технополис ги взима от въпросните музикални магазини. Само, че в магазина някой, който разбира ще ти обърне внимание и ще те насочи. Това е цялата работа. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 (Редактирано) ^Искаш да кажеш, че като отидеш от музикален магазин да си вземеш Скуайър, калъф, кубе, тунер и други неща, ще излезе същите пари? Аз не съм на това мнение, но добре, щом казваш. Редактирано Април 1, 2010 от Janick_Gers Цитирай
джани Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 И още нещо - (важи за всичко) Евтиното винаги си отмъщава. Цитирай
Ex74 Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 ^^ да, това са стартер комплекти които ще бъдат със сигурност по-евтини от официалния вносител от колкото от технополис/маркет/ практикер Цитирай
niki_jem Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Ами то сигурно официалния вносител си ги продава просто и в Технополис. Цитирай
Recommended Posts