PlamenM Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 (Редактирано) ^Ха, никога не съм гледал фламенко на видео, и никога не съм предполагал, че така се свири. Чувствам се прост, ама никога не е късно да научиш нещо ново А за тирандото съм напълно съгласен - смятам, че се получава нещо като 'поп' техниката при бас китарите. Поне тъй се случва при мен де, особено ако се свири по-агресивно. Ето го големия ...дясната му ръка почти променя позицията при арпежи и тирандо. Това е доста ( поне за мен ) трудна техника. Редактирано Март 28, 2010 от PlamenM Цитирай
synchu Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Ta какво за fingerstyle- a Първата част от клипчето е композицията "Лутрел", която в някой друг живот ще успея да я изсвиря все някога....може би. A Caravan, който беше споменат по-горе повече ми харесва в аранжимента на Chet Atkins и най-много в един запис, в който го изпълняват с Les Paul. Jeff Beck разбира се когато се отнася за електрическа китара е един от моите персонални еталони в областа: Цитирай
Лими Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Може да приложиме и техника за три струни! Алексей Архиповский Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Малко ама аз се сетих ей за тоя пич : Точно си е малко алтернатив Цитирай
Slide Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Едно от най-чистите свирения с пръсти, които съм мяркал из Тубата. Иначе за ел.китара, за мен - Нофлър http://www.youtube.com/watch?v=x7_evdAGB7g...eos=j3zI07-kqtk Цитирай
Recommended Posts