Janick_Gers Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 (Редактирано) Нямаше ме доста време заради лекции, изпити n shitz, но сега намерих малко време да прасна още едно кавърче. Be quick or be dead.... Първата песен от албума Fear of the dark 92. Този път не се узорих и я направих за около 40 минутки, понеже баса, ритъм китарите и солата успях да ги изсвиря от един дубъл Не може да бъде... Айде вокали, вас чакам да сложите няколко гласеца от горе и да стане бомба! http://www.4shared.com/file/250116100/6066...or_be_dead.html Редактирано Март 26, 2010 от Janick_Gers Цитирай
InsArtTure Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) Радва! Много ме кефи звукът! Ще му ударя едни вокали уикенда. Сподели, моля те, че не ти следя записите - с какво правиш дръмовете. Малко ми мяза на EZ. Редактирано Март 26, 2010 от InsArtTure Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 26, 2010 Автор Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) Принципно ползвам и EZ drummer, но конкретно тук звуците са от TTS-1 plug-in в Cakewalk Sonar 7, с който обработвам и смесвам. Бас китарата е четири-струнната Yamaha на съквартиранта ми а китарата ми е Ibanez GRG270B. Ефекта, който ползвам е процесор - korg AX1500G ръгнат директно в саунд картата на компота. Малко обработки от сонара и ей го записа е готов Редактирано Март 26, 2010 от Janick_Gers Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Eвала ,едно нещо от старите Maiden, класика ! Боцни и един Powerslave .UP THE IRONS ! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 28, 2010 Автор Отговорено Март 28, 2010 Ще боцна Powerslave, само ако някой изсвири баса, защото адски много ме мързи да го пиша а там е доста раздвижен... Цитирай
ultramega Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Свириш чисто и ритмично, което ме радва. Самата стилистика никак не ми е на сърце, но това си е въпрос на вкус разбира се. Ако сам си редиш барабаните - нямат никаква или имат минимална динамика. Играчка си е ,но кефа накрая е по голям. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 (Редактирано) Мерси за коментара! Относно техниката ми на свирене - ами наистина е въпрос на вкус, но и до това на какво е способен човек. Моята техника винаги е била доста проста, особено при солата... Ограничен китарист съм признавам, но това съм аз А колкото до барабаните - наистина няма динамика, но софтуера, който ползвам не позволява много играчка... Бих се радвал, ако споделиш как да ги раздвижа Мерси Редактирано Април 2, 2010 от Janick_Gers Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Напълно съм съгласен с Ultramega. Дръмса за най-лесно можеш да го пипнеш с някоя хюманайз функция от хоста ти, зависи какво може. Макар че е добре още при писането да се поразръчка. Зависи много и от семплите какви са - с гаден плъгин може да няма от никаква до хептен никаква файда. Цитирай
Recommended Posts