Arcturus666 Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Здравейте.Понякога предполагам и на Вас ви са хрумвали идей на най-различни места където не е била до Вас китарата или пък не сте имали възможност да си запишете идеята и сте я забравили.Има ли подобни джаджи, към които да си вкарам ефекта и китарата и на момента да си запиша идеята която ми е хрумнала?Някой ползвал ли е подобно устройство?Мерси Цитирай
a_panov Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 GSM телефон -> ЦЪК Отиваш на "диктофон" и записваш! Цитирай
DILETANT Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Boss Micro BR освен че е рекордер а има и вградени ефекти, амп и спийкър симулации. Лятото си го взех на морето заедно с китарата и си свирех на слушалки. Цитирай
TONY Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 ^ а пък аз едно лято ходих на море със Zoom PS04 същата работа, готин си беше и като звук кефеше и можеше да си композираш някакви идеи (даваше барабани и бас). Цитирай
Demmelition Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Здравейте.Понякога предполагам и на Вас ви са хрумвали идей на най-различни места където не е била до Вас китарата или пък не сте имали възможност да си запишете идеята и сте я забравили.Има ли подобни джаджи, към които да си вкарам ефекта и китарата и на момента да си запиша идеята която ми е хрумнала?Някой ползвал ли е подобно устройство?Мерси Има да, аз имам процесор, на който можеш допълнително да записваш определени минути музика. Цитирай
джани Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 TASCAM DR-07 http://www.google.bg/search?hl=bg&clie...q=&gs_rfai= Line 6 BackTrack http://www.google.bg/search?hl=bg&clie...q=&gs_rfai= Цитирай
fishbone Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Аз имам ето това от Томан :РЕКОРДЕР и съм доста доволен. Върши работа и за вкъщи, и за репетиции, където децибелите са доста високи(има си врътки и може да се нагласи така,че да не криви). А най-простият начин да записваш дигитално е, ако имаш накакъв що годе приличен МР3 плейър. Повечето вече имат рекординг функция! Аз имам такъв на Криейтив и прави добри записи вкъщи! Цитирай
Recommended Posts