Gee Tee Age Публикувано Януари 21, 2006 Публикувано Януари 21, 2006 Не трябва да се изпуска и тази възможност за съвсем-безпари : Китара > Компотър (PC) ... Има доста китарни ефекти като софтуер . Може да не звучат кой-знае колко добре , ама за безпари - толкоз . Отначало и аз така почнах - с компютъра . И не съжелявам . Да обаче колко добър трябва да ти е процесора на компа , че да свириш с хоръс и дилей примерно без да пука и пращи? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Не трябва да се изпуска и тази възможност за съвсем-безпари : Китара > Компотър (PC) ... Има доста китарни ефекти като софтуер . Може да не звучат кой-знае колко добре , ама за безпари - толкоз . Отначало и аз така почнах - с компютъра . И не съжелявам . Да обаче колко добър трябва да ти е процесора на компа , че да свириш с хоръс и дилей примерно без да пука и пращи? sempron na 2000 ти стига че и по стар става Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Трябва да имаш доста даобра звукова карта. Все пак оставам на мнение, че е най-добре примерно китара - >дистер - > евентуално дилей -> кубе Цитирай
funshits Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Добре какъв жак трябва да има Картата Саунда ? за микрофона ли се пъха ? след което с програми ефекти се правят и излиза звукът от китарата през колоните ? Или греша ? айде дайде някакъв Софтуер за това нещо щото ми се струва по добър вариянт да си взема една китара 400 кинта и по-късно ще мисля за други компоненти 10х на всички Цитирай
Burton Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 1. Отзад на кутията на компа си има Line-in и в него ръчкаш кабела на китарата /ще ти трябва преходник голям-малък жак/, ако процедираш без DI Box 2. РАЗГЛЕДАЙ ТУК - ще намериш отговор на всичките си въпроси както за избора на китара, така и за software-a и неговото приложение за свирня Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Не трябва да се изпуска и тази възможност за съвсем-безпари : Китара > Компотър (PC) ... Има доста китарни ефекти като софтуер . Може да не звучат кой-знае колко добре , ама за безпари - толкоз . Отначало и аз така почнах - с компютъра . И не съжелявам . Да обаче колко добър трябва да ти е процесора на компа , че да свириш с хоръс и дилей примерно без да пука и пращи? sempron na 2000 ти стига че и по стар става Аз имам овърклокнат (от мен ) процесор който бачка на 1712 MHz ... А преди да го клокна си бачкаше на 1500 MHz . Никога не съм имал някакъв пукот на хорус , дилей или нещо от този род . А в Guitar Rig чейна ми по принцип беше Stomp Compressor>Gratifier Head>4 говоритела в кабинет симулацията>Spring Reverb>Ensamble (за някой сола) . Цитирай
fluti Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Според мен се казва кубе, защото има горе-долу форма на куб Де да беше така Правоъгълен паралелепипед е по-точно наименование,но средностатистическия гражданин (вкл. и аз), изпитва реални затруднения при правилното артикулиране на този термин, пък и съкращаването му до удобна форма би причинило несвързани бълнувания у повечето филолози.... Комбо е значително по-практично, защото изразява функция, а не форма. хехехе спирам, щото - мани не питай. Ок де, имах предвид, че вероятно това е причината да го наричат така, не казвам че е правилно Айде, спирам да спамя в темата на момчето Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 погледнах нещо за саундките и си мисля че наи добрата все още е Креатив.Аз съм с такава,ама не се сещам кои точно модел,но е от 2003г. модел.Доволен съм от нея. Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 За звуковите карти - мисля си че един Creative Audigy 2ZS(какъвто имам аз) би вършил доста прилична работа. Картата никак не е скъпа, струва само около 80 май. Те Creative си имат специална серия карти за музиканти пък и карти с външен панел и още екстри(пак за музиканти), но те са доста скъпи... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 погледнах нещо за саундките и си мисля че наи добрата все още е Креатив.Аз съм с такава,ама не се сещам кои точно модел,но е от 2003г. модел.Доволен съм от нея. да наи- добрата е да играеш DOOM 3 ама да правиш записи с нея Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 (Редактирано) Стига глупости, бе хора. Creative смърдят за звукозапис! В колко теми трябва да го напиша? Професионални звукови карти в магазините за компютри НЕ СЕ ПРОДАВАТ, ами се поръчват, или се купуват от специализирани фирми, и струват от 200 евро нагоре. Картите на креатив ШУМЯТ, РЕСЕМПЛИРАТ, ИЗКРИВЯВАТ, ПРАВЯТ ДИТЪРИНГ, ИМАТ НЕКАДЪРЕН DECIMATION FILTER АЛГОРИТЪМ. ЗВУЧАТ ЗЛЕ, И НЕ МОГАТ ДА СИ СЛОЖАТ В ДЖОБА ДОРИ ПРОФЕСИОНАЛНА КАРТА ОТ 1992 ГОДИНА. Редактирано Февруари 7, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Ефтиме кефиш Колко съм съгласен с теб Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Стига глупости, бе хора. Creative смърдят за звукозапис! В колко теми трябва да го напиша? Професионални звукови карти в магазините за компютри НЕ СЕ ПРОДАВАТ, ами се поръчват, или се купуват от специализирани фирми, и струват от 200 евро нагоре. Картите на креатив ШУМЯТ, РЕСЕМПЛИРАТ, ИЗКРИВЯВАТ, ПРАВЯТ ДИТЪРИНГ, ИМАТ НЕКАДЪРЕН DECIMATION FILTER АЛГОРИТЪМ. ЗВУЧАТ ЗЛЕ, И НЕ МОГАТ ДА СИ СЛОЖАТ В ДЖОБА ДОРИ ПРОФЕСИОНАЛНА КАРТА ОТ 1992 ГОДИНА. Браво Евтиме това ми хареса !!! Много си прав, дано те послушат Цитирай
Recommended Posts