black_waltz Публикувано Януари 20, 2006 Публикувано Януари 20, 2006 щом си начинаещ ако нямаш достатъчно кинти единия вариант е да минеш и без кубе, само трябва да си вземеш някакъв китарен процесор с прилични симулации симулации(в-амп примерно) и го ръгаш в уредбата или квото там имаш и си джангъриш яко, аз доста години свирих така и си бях доволен друг приличен вариант е да се поогледаш за някакво не много скъпо кубе с вграден драйф.... а за китара - мисля че за тези пари Ibanez е един от най-добрите варианти, тази която си показал изглежда страхотно, но имай едно на ум, че вида не е всичко - трябва да се пробва...особено флойда. П.С. Китарен процесор е една джаджа с много ефекти в нея(дистър, хорус, ехота....). Виждам, че тъкмо се зарибяваш та да го дефинирам за всеки случай... Поздрави и успех в покупката :hello: Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 За абсолютно начинаещ китарист е идеална комбинацията: китара -> процесор -> аудио-уредба защото в процесорите имаш достъп до много симулации на усилватели, ефекти и кабинети и можеш да създаваш различни звукови пресети. После като понапреднеш можеш да се поогледаш и за комбо. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Да, ама повечето ввтини процесори са пълно дърво, особено амп симулациите им. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Да, ама повечето ввтини процесори са пълно дърво, особено амп симулациите им. Когато си абсолютно начинаещ, как ще разбереш, че апм-сипулациите са скапани? Освен това процесорът е начин да опознаеш ефектите защото имаш неочаквано добра комбинация - всички в едно. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Не трябва да се изпуска и тази възможност за съвсем-безпари : Китара > Компотър (PC) ... Има доста китарни ефекти като софтуер . Може да не звучат кой-знае колко добре , ама за безпари - толкоз . Отначало и аз така почнах - с компютъра . И не съжелявам . Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 с тези два месеца свирене най-много да дадеш 1000 лева на вятъра. Аз (лично) бих дал 100 и после ще ми е по-лесно да си избера на базата на натрупан опит и знания, при все, че надали ще ходиш да записваш, че да ти трябват инструменти от класа. Успех. Цитирай
Recommended Posts