noflip Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) погледна ли главата? може проблема да идва от там или от нъта. на мен ми се беше получил един проблем със стария нът, където бяха ми се издълбали каналите на 1ва и 2ра струна и както и да ги ударя звучаха като с phaser, защото имаше къде да мърдат струните в канала. когато сложих графитен нът направо не повярвах колко чист тон (в сравнение с преди) вадяр и 6те струни. Редактирано Март 24, 2010 от noflip Цитирай
Slide Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Абе и това е идея, аз от край време си мисля да сменя нъта и да пробвам различни материали за целта... ама само с мисленето си оставам. Имаш право сега, като се замисля. На Leyenda-та, като свиря тремоло на втора струни свободно, определено ми дрънчи. PS:Междувпрочем, голяма мисъл си събрал в подписа си! Редактирано Март 24, 2010 от Slide Цитирай
berki Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Извинявам се, но няма ли да е по-лесно да си вземеш друга китара Ако не е тайна, защо продаде арията? Цитирай
checho Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 прав си, berki, ако бях на мястото на автора на темата, щях да потъна в земята от срам...как може да не се сетиш НАЙ-ОЧЕВИДНОТО - купуваш нова китара и всичко е ок.... зле... Цитирай
checho Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 ?!?!?!? сарказъм?? както и да е, извинявам се, че се обадих... \/ Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 И аз го имам този проблем, най-силно изразен на първа струна. Поиграх си с височината на адаптерите обаче почнаха 5-та и 6-та да избиват доста и общо взето сега съм в някво компромисно положение. Имам чувството,че е точно от адаптерите,но толкова и разбирам. Цитирай
Slide Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Пак Squier? Checho - много тънка граница си ударил между сарказма и несарказма - моя грешка. Извинявай. Ше едитна поста. Редактирано Март 24, 2010 от Slide Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 (Редактирано) Да. Редактирано Март 24, 2010 от Rock Forever Цитирай
moni Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 здрасти по твоя проблем с 1 и 2-ра струна виж адаптерите - металните цилиндърчета дали всичките са на една височина или някои се показват малко повече има модели single coil които са с различни височини на цилиндърчетата за пример давам fender texas special http://accessories.musiciansfriend.com/pro...kups?sku=301616 ако на 1 и 2-ра са по ниски - ясно е какъв е проблема Цитирай
hand_of_doom Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Зимаш си едни адаптери като на Кърк Хамет от Metallica и забравяш за този проблем Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 ^^ Шишовете на адаптерите не трябва ли да са на различна височина?! Цитирай
Recommended Posts