shani556 Публикувано Март 20, 2010 Share Публикувано Март 20, 2010 Здравейте! Какво ви е мнението за тази китара: http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=4750 За начинаещи / любители / ли е? Става ли за свирене в група? Като цена добра ли е или има нещо по - добро? Никога не съм свирил на електрическа китара и малко ми е далеч. Каква музика мога да свиря с нея - може ли нещо по - хард?! Блгодаря Ви предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blago9696 Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Тва е китара от нисък клас за начинаещ е добра.За свирене в група според мен ше ти трябва по добра.За тази цена можеш да намериш по хубава китара.Късмет! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Значи аз съм малко ламер тука,но свиря с такава и е доста добра за парите които и дадох,тремолото малко разтройва и като цяло звукът и става(за парите и нищо друго)но всичко е до бройка...отиди пробвай ако ти харесва вземи.По въпроса за "хард"музиката би трябвало да става Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teodor624 Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Виж това Аз също мисля, че за толкова пари е до бройката и трябва да обиколиш магазините с някой по-опитен, да разгледате и след това да посвириш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shani556 Отговорено Март 20, 2010 Автор Share Отговорено Март 20, 2010 Да си призная, харесва ми този тип китара http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1 стратокастер - синя или чарвена... за тези пари мога ли да намеря такъв тип китара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Охх...ламери консултират ламери,ми не знам,но цвета не е от значение трябва да дрънка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil simeonov Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Имах същата скуайър ейфинити,като за начало става,удобен гриф(бедър фром булет модел) и някакъв звук вади,но китари бол. За тези пари имаш малък избор за начинаеща добра китара а едни от що-годе популярни фендер скуайър предлагат това ,не стаг и подобни....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BloodMetall Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Взимай! Не си взимай обаче Ibanez!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 (Редактирано) Не го слушай BloodMetall, този Ibanez никак не е лош като за начинаещ. Редактирано Март 20, 2010 от Slav Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 (Редактирано) А защо точно Visiarts? За парите, които те искат за тази китара, други дават още една камара неща. http://www.dv247.com/guitars/squier-stop-d...lic-blue--38568 Редактирано Март 20, 2010 от bmo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 (Редактирано) Наистина, не знам дали 379 е нормална цена за афинити, можеш най-малко за 329 да го вземеш. От друга страна и колегата bmo не е съвзем прав, защото тези комплекти струват над 500, мисля 549, ако искаш да е със HSS страт. С 3 единични адаптера и с по-евтиното комбо, цента е 459, но ако ще жулиш жица(metal), все пак е добре да имаш двоен адаптер. Ако искаш да взимаш ибанец, GRG170 и GRG270 са ОК за парите си в музикланите магазини. Сетъпвах два такива миналата седмица, и като за парите си, не са лоши. Ако все още не си решил какво ще взимаш, имаш още какво да оглеждаш - Cort, Washburn, Richwood, Yamaha и др. Редактирано Март 20, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
джани Отговорено Март 20, 2010 Share Отговорено Март 20, 2010 Оше по-просто, влизаш там, където си видял Фендера, връщаш едно ниво нагоре - на Е-китари, натискаш горе бутона Цена и преди Фендера ще се подредят още стотина модела с по-ниски или сходни цени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil simeonov Отговорено Март 21, 2010 Share Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) Хубаво е китарата да се пробва,за он-лайн пазара незнам дали има период в който да върнеш китарата,отиди обикололи магазините и тествай и другите китари ,после ако щеш вземай и он-лайн.Като за начало трябва да си с познат твой приятел(още чифт уши не са излишни)докато той тества китара ти можеш спокойно да я чуеш от страни и второ трябва да ти е удобна ,гриф и добро центрирано утежнение на китарата така че като преметнеш колана през глава да ти е удобно и грифът да ти е по-"подръка". Успех!!! Редактирано Март 21, 2010 от Stoil simeonov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts