Jump to content
Българският форум за музиканти

Stoil simeonov

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stoil simeonov

  • Рожден ден 06/18/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    vocAl coRds,guitAr

Profile Information

  • Gender
    Male

Stoil simeonov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Идеята ми е да правя записи в стаята.Трябва ми камера с що годе добър микрофон не скъпа.Искам да записвам акустична с вокал.Има ли бюджетни видеокамери с вход за външен микрофон.Преди имах фотапарат Samsung F-150 wifi и учудващо за мене вграденият му микрофон записваше доста добре.Какво ще кажете за модела на Zoom Q2 ,може и някоя евтина камера с що годе приличен звуков запис който ви е направил впечатление.Моля предложете ми някоя марка-модел за запис. Поздрави.
  2. Стaвa ,дaй идея зa модел/мaркa? Мислех дa ги къстъм-изирaм ,но много ще стaне сложно еднa по еднa дa избирaм дебелинaтa...
  3. Свирил съм нa ел. в тон минус и съм ползвaл 52'.Взех си aкустичнa Кънтримен H -400. Проблемът е ,че искaм дa и сложa метaлни зa в ре (c,g,c,f,a,d) ,но нямaм идея кaкви.
  4. Намерих го и го свалих.Проблема е ,че след инсталация няма стартова икона.Не разбирам.Това да не е добавка към друг софтуер ,който трябва да сваля?Тук някой би могъл да я ползва и да ми каже. С Win sp2 съм по-принцип и искам да я ползвам с лаптопа и usb интерфейс ,ако стане ще ми свърши доста работа
  5. Разбрах ви хора ,за момента ще бъде така ,ще изтърпя още месец ,по-добре е да спестя и да взема една тип-стейдж на Behreinger може след време да ми върши работа и за клуб ,от колкото сега да давам пари за боклуци ,just let's rock ! п.с. тва с хед-сет-а ме заинтригува обаче ,кое е по-добре за монитор според вас хед-сет ин еър или мониторната стейдж-колона?
  6. На репетицията за сега всичко ни е отделно ,доста е малко помещението и сме без централно ,но пък се чуват всички грешки Ами заделил съм някъде около 150лв. +/- хед-сет-а не ми върши работа трябва да ме чуват и другите , попаднах на едно усилвателче и да намеря за него едни колони и да реша проблема ето : http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%A3%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB+ATM2000USB+SD+MP3 Какво мислите?
  7. Ами търся мониторна активна или някаква друга алтернатива. До колкото разбрах китарно кубе било то за акустична/електрическа не става. Търсех на доста места активни на Biema или Behringer но не намерих никъде нещо по евтино от 300лв. или което за мен ще ми върши работа вкъщи или на репетиция между 50-100 W. Надявам се тук да получа отговор ,защото знам ,че сте се сблъсквали с това ..поздрави
  8. Хаха е мерс ама пия бира Що се отнася до другото наистина има нужда от смяна : 1во потенциометрите шумят при регулиране 2ро превключвателя е разхлабен от към механичната част и пращи при преместване 3то адаптерите не са пипани от не знам кога и Бог знае на к'во приличат намотките вътре от влага и време Другото знам как да си настроя повярвай .Все пак съм решил и ще сложа нещо new ! Наздраве п.с. За ново Теле имам предвид някое копие а не Фенд.
  9. Искам да си купя адаптери и потенциометри за китарката ,но не намирам това е.
  10. Ами искам линкове и мнения за модели ,че нищо не намирам Блгдр все пак
  11. Много бръм ,много корозия ами всичко си е OLDcool ,свиря на едно лампово кубе и при повече gain - гаден бръм ,плаче си за ново ! Въпросът ми е : Какво бихте ми препоръчали за ПРИЛИЧЕН бюджет ?Едно ново теле си е 250-300 за какво ми е да вземам фендерски за толкова трябват ми нови евтини една екранизация ще пипна и това е
  12. Ами реших да сменя адаптерите ,потенциометрите и ключа.Tele-то е копие на Legend.Не бих се разделил с него ,но всичко е за смяна ,много е зле.Единственото ,което намерих в нет-а за него са адаптери на Фендер в РАЙ за форса просто не ми трябва чак такъв ъп а само нещо не толкова скъпо ново.Моля помагайте.Ето как излгежда :
  13. Stoil simeonov

    Cubase/Nuendo

    От известно време работя с програмката.Записвам вокали и ми помага да откривам грешките си.Има доста добри ефекти иначе.От днес включих една камера чрез usb и се замислих дали програмата има някаква опция за видео рекордер успоредно с аудио траковете.В Device Setup ми излиза на Video Player - DirectShow Video и Video for Windows. Въпрост ми е дали може да стане успоредно аудио рек. чрез mic-a и видео рек . на камерата през usb. В един раздел мисля ,че става въпрос за това но нищо не можах да разбера http://www.cubase.net/phpbb2/viewtopic.php?p=965399&sid=e15c75c72bdf6e8725ac8f9c2112273f
  14. От една седмица разпявам с тази Мелиса Крос.До сега си бях на стандартното ми,ме,ма,мо,му.Това с Дзен-а от някакъв руски торент ми попадна ,но е уникално.Е все пак разбрах ,че откривам топлата вода..От траковете лично аз стигам до 33тия от общо 84 мисля.Просто искам някой да ми разясни повече за последователноста - не искам да рискувам без музикален педагог и все пак целта не ми е мощни крясъци от сорта на Слипнот и подобни но много ми помага и ми дава увереност за леки крясъци в класическия рок а това си е голям чар (повечко от тембъра де) .Също и не мога да намеря втората част имам само аудиото.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.