Katsko Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 малиии много ама много яко дръмера ви е на светлинни години, абе цялата банда бравос. за вокала просто нямам думи, направо се :inlove: ми той дръмера не е безизвестен,ма си траене че е скромен де,ама просто е пиянде и не мое да фокусира сигурно монитора за да пише по форуми :green: :green: Цитирай
Fortissimo Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 баса звучи готино(май МЕС-ове бяха), ама касата ми тъней малко (ама според мен). Иначе като цяло е супер. Цитирай
attyla_s Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Супер е това което правите! Свирите ли в някой клуб? ... и това "Boxer", да не би да е групата на Бокси от Херманс Улф Бенд, че нещо ми напомня на тях? Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) А мерси Да бе Боксер е така да кажа продължението на Херманс... Бокси ни е барабаниста.. Ама дойде на записите махмурлия ) а и ний нали не сме много ритмични.. ;) След малко ще метна старото им демо и адекватна снимка на групата, снимана в битови условия и дооправена (колкото може) на фотошоп Aйде тук има старото демо на групата (без мен) и 1 снимка http://creature.nationalradio.bg/zone/index.php?dir=niki/ ПС: Снимката е от типа "След репитиция така небрежно взехме 4-5 бутилки бира от по 2 литра, както винаги или почти винаги правим след репитиция, и междодругото решихме да се снимаме уж за обложка. Времето беше студено а и ни мързеше да ходим навън, и за това се снимахме в домашни условия" Редактирано Януари 26, 2006 от Nikifena Цитирай
attyla_s Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Хайде, с нетърпение очаквам албум! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 супер накефи ме много...аз ти го казах вече де...но и тук да си кажа мнението Цитирай
antonium Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) Мъната е БОГ А и Бокси също Редактирано Януари 26, 2006 от antonium Цитирай
TONY Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 ЗАРАДВАХТЕ ИЗСТРАДАЛОТО МИ УХО! ПОЗДРАВИ НА БОКСИ! Цитирай
jFog Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 сладко демцето на 1:50 в сонг 1,много любим момент. сега свалям и другите..вярвам ше са секси и те Поздравления!! четиримата члена дългокоси!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 Nikifena знаеш ли, че с теб май ще излезнем познати Ти да не живейш до здравната каса в Пловдив А тва на снимката в ляво не е ли Жоро Брусев Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 Ся, да не се обидите ама от моите уста е комплимент да кажа че много напомняте на ДЖ. Джоплин Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 Nikifena знаеш ли, че с теб май ще излезнем познати Ти да не живейш до здравната каса в Пловдив А тва на снимката в ляво не е ли Жоро Брусев Мани.,.. баш там живея Не е Жоро.. Него не съм го виждал много отдавна Като си заговорихме за Брусев, на някой съм си дал касетката на рицари на огъня и не мога да е намеря в нас много ме е яд. Ебати и яката банда бяха мамка им Аре седа да не се окажем и съседи с теб ? Във сряда си идвам в Пловдив... викам да ударим по бира небрежно.. Цитирай
maringtr Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Аз я имам касетката, ако ти се дослушат свиркай Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Чак сега чух парчетата , като хората. Много ми допада стила , вокала е супер , барабаниста е екстра , баса ме кефи и като идеи и като звук (все пак басисчето е от наше село ) , а китариста "ние много добре го знаеме". Още веднъж браво за яките парчета и чакам още!!!! Росен Цитирай
Recommended Posts