Topsun Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 (Редактирано) Не го правя за да се мерим, а за да разбера защо винаги даваш мнения, които не са подкрепени с факти. та то никой и не иска да се мери с менили с тебтова са детинщини както казах,може да го минем като мнениеотносто звука-бих оточнил,че няма по-хубаво нещо от акустичния звук,дори и той да е на дърто руско пиано.в крайна сметка пианото е доста труден инструмент за семплиране,пък и семплите са направени от истинки инструмент.това имах в предвид не е нужно постоянно да се дават факти.за мен нямо по-голям факт от това,че един музикант-инструменталист може да свири.от там на сетне всичко друго е рутина и знания,които аз мисля,че имам.не казвам,че знам всичко,не мога и да го знам.не ми се водят малоумни спорове...пък и не споря Редактирано Януари 25, 2006 от Topsun Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Така е. Peace! Както казва оня черния в демото Важното е как се свири, а не на какво се свири. Може да свириш на Стейнуей за 80 000 и пак да си дърво, а може да свириш и на най-голямата пръчка и като си добър, хората ще ти се кефят. Мисля и аз да приключим тоя малоумен спор, извинявам се на хората, че ги занимаваме с глупости, извинявам се и на теб, Топсън, имах напрегнат ден в работата, не съм искал да се обиждаме и караме. Peace! Цитирай
salt Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 Благодаря ви за инфото.Много ми беше от полза . И още един въпрос за стеидж пианата и за другите(акустичните) Може ли да има някаква разлика между размерите на клавипите на акуустично и на стеидж пиано, защото би трябвало да има някави остановени размври за всеки клавиш? Имама впредвид дали може клавишите на електрическото да се окажат по шитоки дълги или по-различни от тези на акустичното и дали се спазва някакъв стандарт,защото при китарите има такива с по-тесни и по-широки грифове, а аз не искам да взема нещо което не е със размерите на класическо пиано?(за клавиатурата става дума) Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Какво ви е мнението за Р-250. Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Много е добро, само че е супер тежко и е скъпичко. Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Бях абонат на списание "Keyboard" (USA) и съм чел доста добри работи за него като реална клавиатура. Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Това е много добра машинка. Бях наскоро в склада на Динакорд и я пробвах. Няма грешка, но е големичко Парите също са му прилични - ако имаш и ти трябва стейдж пиано вземи го. Аз лично предпочитам компактното P90. Не съм чак толкова претенциозен. Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 В клавиатурата на цялата серия P няма разлика!!! Каквата е клавиатурата на П-90, такава е и на П-250! Просто П-250 има повече функции...и затова е доста по-скъпо... Цитирай
Recommended Posts