Samity Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 Тоя кюбейс го регистрирах на въпросния сайт още тогава и продължава да ми излиза регистър нау и римайнд ми лейтър като го отворя Цитирай
Samity Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 Тия машини са ужасна работа някой ако иска да ми дойде на гости е добре дошъл Цитирай
Samity Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 В кой квартал си кв.Веселчани, гр.Кърджали хаха Цитирай
Rumenman Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Здравейте, от година време ползвам същия интерфейс и като цяло съм доволен от него. Проблема ви с cooledit-а вероятно идва от това ,че не превключвате самата карта да е основен аудио интерфейс. Ако случайно ползвате Windows XP това е 1-вото нещо което трябва да направите: Control panel - sounds and audio devices -audio и там укажете Alesis IO2. Стигнахме до cubase. Aко сте закупили нова машинкате би трябвало да имате инсталационен диск с драйвери и cubase LE. Върху самият диск с малки букви е серийния номер . Относно настройките на асио драйвера, вече от самия Cubase -devices - devices setup. Ползвайте проекти с честота на дискретизация 48kHz 24 бит. При по-тежки проекти ("накачорени" 10-тина ефекта докато записвате) бихте могли да ползвате настройки на асиото с по голяма латенция а в същото време да завъртите потенциометъра direct - usb в средно полужение. По този начин ще чувате това което свирите в момента и с леко закъснение това което записвате. И като за последно едно ЧЕСТИТО за Alesis-ката от мен. Цитирай
Samity Отговорено Март 20, 2010 Автор Отговорено Март 20, 2010 Направих всичко което трябва,избрах като интерфейс асиото и на кюбейс и на ейбълтън.проблема ми е следният. Примерно като си пусна музичка от уинампа и някуде на 3тата минута почва да шуми и то по много гаден начин и трябва да махам слушалките...иначе съм с уиндоус уиста И се чудя да няма някво разминаване в юесбито Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 Каква ти е вистата? Имай предвид че драйверите на I\O2 подържат само 32 битови XP и Vista. Ако се опитваш да подкараш I/o2 на 64 битова Vista бая зор щр видиш. Цитирай
Samity Отговорено Март 21, 2010 Автор Отговорено Март 21, 2010 32 бита е ама нямах възможност да си поиграя със звуковата карта през уикенда,утре вече ще си поиграя и ще пиша как е,що е Цитирай
Samity Отговорено Март 22, 2010 Автор Отговорено Март 22, 2010 Значи днеска го подкарах,купих си едно микрофонче,дубре е всичко.нямам оплаквания. Само 1 въпрос има.понеже нещата се записват моно тва после как да го оправя? Цитирай
Samity Отговорено Март 22, 2010 Автор Отговорено Март 22, 2010 и това го оправих обаче от време на време тоя шум пак се появява Цитирай
Samity Отговорено Март 23, 2010 Автор Отговорено Март 23, 2010 строших си слушалките заради тоя шум днеска ще го опаковам и ще го пратя да го видят Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Опитай да обясниш какъв е шума и в какъв случай се появява. Цитирай
Samity Отговорено Март 23, 2010 Автор Отговорено Март 23, 2010 Опитай да обясниш какъв е шума и в какъв случай се появява. Еми някъде след като започне да работи,на 3тата-4тата минута започва и е точно като този на старите телевизори правише така,то и на новите май като някъв даден канал като го няма и прави едно ШШШШШШШШШШШШШШ това е.като го махна от юесбито тогава спира Цитирай
Samity Отговорено Април 1, 2010 Автор Отговорено Април 1, 2010 Ситуацията е следната: Пратих го обратно обаче там не е правило този проблем и ми го пратиха обратно. Днес си го получих,пребрах се вкъщи,свързах го,пуснах си кюбейса и започнах да записвам с микрофона.До тук добре И изведнъж гадния **** ***** ***** *** шум.... Б***и Та***а Цитирай
Recommended Posts