Samity Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Днеска ми докараха,саунд картата,поръчах си я от мюзикуорлд,понеже това ми е първата звукова карта незнам много много как се действа.Инсталирах нещата от диска както и кюбейса.Пробвах да направя някви неща ама нещо не се получават както ми бяха в главата,тука гледам в интернет няма клипчета как се действа.Та някой ако може да ми каже точно какво трябва да направя или незнам,всеки съвет е от полза Цитирай
sw1tched Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Като за начало кажи какво искаш да направиш. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Отвори страницата на I/O2: http://www.musicworld.bg/bg/m_1410000/i_16...lesis_I_O2.html виж в дясно при линковете за продукта. Качил съм Cubase setup guide. Ако намеря още полезни неща ще ги споделя също! Успех Цитирай
Samity Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 Еми,да записвам вокали,китари.Някви настройки да ми кажете,аз днеска се опитах да запиша някви китари,но звука от пс-то идва със закъснение и качили пука лекичко Цитирай
patzo Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 А настрои ли в Кюбейса настройките за асиото. Цитирай
Samity Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 Не не съм нямах време...пробвах се с куул едита ама нещо не се получи,утре ще се пробвам да го свържа с кюбейс да видим кво ще стане Цитирай
Samity Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 М/у другото тоя кюбейс дето си инсталирах от диска иска да си направя регистрация а не виждам някъде да пише как ще стане това Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Защо не искаш да четеш??? Писах ти че можеш да си изтеглиш Cubase LE4 - Setup Guide от тук Вътре пише как да си настроиш ASIO-то и как да си регистрираш кюбейза! Цитирай
Samity Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 охх извинявай много,нещо съм много замаен незнам на какво се дължи...регистрирах го в това сайтче,утре ще свържа звуковата карта към кюбейс и ще пиша пак кво е станало.Мерси много за помоща Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 От сблъсъка с кюбейза ще да е Успех! Дано си щастлив от придобивката Цитирай
Samity Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 Така...току що седнах на ПС-то,свързах картата,свързах и микрофон към картата.Свързах и слушалки към картата че нямам колонки подходящи в момента.Ситуацията е следната: 1.Когато пусна музиа от уинампа се чува през слушалките.Което показва че си работи картата 2.Пускам куул едита и неще да записва и се чува само някакъв гаден шум като от старите телевизори ШШШШШШШШ ако се сещате. Та нз кво да правя да не е нещо от юесбито?или пък незнам,инсталирах уш всичките драйвери.а вчера успях да запиша някви китари макар и да пукаше Цитирай
Samity Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 Незнам как но на ейбълтън успях да запиша китарки. http://www.4shared.com/file/244565322/bc3b8ba9/Untitled.html А с микрофона неще да записва И слушалките пръщят на 30-40 секунда като почна нещо да слушам Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Няма да мине без четене! Отваряй manual-ите и гайдовете и чети! Цитирай
Samity Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 (Редактирано) Оф ужас (( поне на български да беше ( Редактирано Март 19, 2010 от Samity Цитирай
Recommended Posts