Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой пианист от изброените ви допада най-много  

30 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Публикувано

Гледам в раздел КИТАРА и Барабани има такава тема...а май тук си нямаме.Не съм прегледал всички теми в този раздел и затова ако има такава и не съм я видял моля за извинение...

Та все пак мойте любими пианисти са:

Кийт Джарет :)

Хърби Ханкок

Мишел Петручиани

Чик Къриа

Дейвид Гарфиелд

Дейвид Пайч

и други

Отговорено

Скромен избор има на тая анкета. Аз лично се кефя на Jordan Rudess, Tuomas Holopainen(в найтуиш свири бози, намерете соловите му проекти да ви падне шапката), и съвсем отскоро Виталий Купридж :dance: (CorvusCorax ме светна :) )

Отговорено

Кърия,Пейч,Гарфийлд,Завинул.....от западните

Ясен Велчев,Антони Дончев,Пармаков/от нашите/

Изрично искам да подчертая ,че не бих сложил Рудес сред имена като Кърия и Пейч!Просто не е дорасъл!

Отговорено

Има вече такава ТЕМА

А на анкетата ти не мога да отговоря, щото всеки от тия ме кефи страшно много и нямам ясно предпочитание, да не говорим и че всеки от тях е крайъгълен камък в джаза, има ярко изявен стил, така че не могат да се сравняват едни с друг - всички са гении :godbless:

Отговорено

Красимир Христов, орк. "Кристал" от класическия му период :godbless:

Лъжа, лъжа. Гласувах за Кърия, но също Кийт Емерсън, Джон Лорд, Стив Уолш ("Канзас"), Ян Хамер, Дон Еъри... :read:

Отговорено (Редактирано)
Скромен избор има на тая анкета. Аз лично се кефя на Jordan Rudess, Tuomas Holopainen(в найтуиш свири бози, намерете соловите му проекти да ви падне шапката), и съвсем отскоро Виталий Купридж :lol: (CorvusCorax ме светна :lol: )

Моля, няма защо. Само дето е Куприй. :) И на мен той ми е любимия, жалко че не е включен в анкетата...

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено
с изненада установявам че първия глас за Мишел Петручиани е мой...интересно :think:

И аз гледах това.Малко хора ли го знаят от форума...сигурно... :no:

Отговорено

Според мен са пренабрегнати много велики имена, които заслужават да бъдат влючени в анкетата... Аз пропуснах своя глас - не намерих ноти един от фаворитите си. Би било хубаво някой модератор да добави малко имена...