bulby Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 The Lowdown Това парче го бях измислил и записал вкъщи преди около 3 години с цел да го свирим с тогавашната ми банда, в крайна сметка така и не го направихме като хората. Преди няколко дни си разчиствах харда, видях го и се сетих, че не съм го пускал тук. "Продукцията" (by Fuzzy Clipping Home Records ) е уникално зле, но тогава абсолютно нищо не чатках и в Cubase-а всичко светеше в червено без да ми направи впечатление. Ако бихте дали едно ухо на парчето, абстрахирайки се от гадния жужащ звук - приятно слушане! Цитирай
Stone Free Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 Мнооооо сила брех отдавна не бях влизал тука Цитирай
SandoBG Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Страшно е, евала. Много ми допада стилът ти. Кой изпя вокалите? Много, много добре. Като цяло създава настроение. Браво още веднъж. Цитирай
zwero Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Много ми допадна парчето. Определено не смятам, че записа е станал лош Цитирай
bulby Отговорено Април 27, 2010 Автор Отговорено Април 27, 2010 Благодаря за хубавите думи, мои са вокалите. Вальо, вземи пусни някое ново парче да слушаме, само ги къташ твоите изродии Цитирай
circles Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 Евала, стар стоунъре! Саунда на китарите цепииии Аз пускам едно съвместно тук в "авторска музика". Надявам се да не се сърдиш за което! Измисли ли вокали на новото парче?? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 Кеф! И не бих имал нищо против, ако беше още по-напържено - метъл да става! Цитирай
Skumata Отговорено Април 29, 2010 Отговорено Април 29, 2010 Яко стоунър, липсва такава музика в БГ, дерзайте! Цитирай
Heartman Отговорено Април 29, 2010 Отговорено Април 29, 2010 Много добра тресня!!!И записа е доста добре! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Голям кеф Марине. Трябва да се съберете и да продължите... ако и да е зад океана, най добре по Сиатълско ако ме питаш Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 хаххаха с удоволствие ще използвам най-новия лаф в бургаския ми речник: "Яката работа, бате!!!" вокалните линии (и по-специално 3:30) ме запратиха в Load на Metallica, даже ако я чуя още веднъж ще се сетя как се казва песента пуста старост!! Цитирай
Frustihoante Отговорено Август 4, 2010 Отговорено Август 4, 2010 The Memory Remains ли , и аз доста мислих, коя имаш предвид, ама може и да бъркам,.... иначе има ряз песничката ... Цитирай
Fractal Отговорено Август 6, 2010 Отговорено Август 6, 2010 Верно мяза много на Metallica, лоад, релоад... тия албуми. Не е мойта музика, но браво, като за начинаещ преди 3 години малко хора биха се справили така добре и стегнато. Друмса е ясен, че е семплиран-реден. Говоря за свиренето и пеенето. Цитирай
Recommended Posts