Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

The Lowdown

Това парче го бях измислил и записал вкъщи преди около 3 години с цел да го свирим с тогавашната ми банда, в крайна сметка така и не го направихме като хората. Преди няколко дни си разчиствах харда, видях го и се сетих, че не съм го пускал тук. "Продукцията" (by Fuzzy Clipping Home Records :hysterical: ) е уникално зле, но тогава абсолютно нищо не чатках и в Cubase-а всичко светеше в червено без да ми направи впечатление. :D

Ако бихте дали едно ухо на парчето, абстрахирайки се от гадния жужащ звук - приятно слушане! ;)

• 1 month later...
Отговорено

Страшно е, евала. :icon_shithappens: Много ми допада стилът ти. Кой изпя вокалите? Много, много добре. Като цяло създава настроение. Браво още веднъж.

Отговорено

Благодаря за хубавите думи, мои са вокалите.

Вальо, вземи пусни някое ново парче да слушаме, само ги къташ твоите изродии :)

Отговорено

Евала, стар стоунъре! Саунда на китарите цепииии:hysterical:

Аз пускам едно съвместно тук в "авторска музика". Надявам се да не се сърдиш за което! :) Измисли ли вокали на новото парче?? :)

Отговорено

хаххаха с удоволствие ще използвам най-новия лаф в бургаския ми речник:

"Яката работа, бате!!!"

вокалните линии (и по-специално 3:30) ме запратиха в Load на Metallica, даже ако я чуя още веднъж ще се сетя как се казва песента

пуста старост!! :greenball:

• 3 months later...
Отговорено

Верно мяза много на Metallica, лоад, релоад... тия албуми. Не е мойта музика, но браво, като за начинаещ преди 3 години малко хора биха се справили така добре и стегнато. Друмса е ясен, че е семплиран-реден. Говоря за свиренето и пеенето.