MaPT0_T Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Мисля да си купувам такъв процесор , някой свирел ли е с тях и някой може ли да ми препоръча нещо по добро за същите пари . Мерси предварително (; Цитирай
musicman Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Свирел е, а ти търсачка позлвал ли си? Цитирай
Slacoth Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Здрасти, аз съм ползвал въпросния процесор, който в последствие смених за комбо и два мод ефекта. Ползвал съм няколко други процесора преди това и определено боса беше най-успешен. Ако търсиш процесор като опция, провери го дали е запазен и изправен и го купувай. и някой може ли да ми препоръча нещо по добро за същите пари Говори се, че Line 6 е по-добър, но парите са му повече.Той има и USB порт, ако ще ползваш такава опция, докато BOSS GT8 разполага само с midi букси. Редактирано Март 16, 2010 от Slacoth Цитирай
MaPT0_T Отговорено Март 16, 2010 Автор Отговорено Март 16, 2010 Мога ли да изкарам през мидибукса и да свържа към компютъра процесора и да го използвам в Guitar Rig Цитирай
Slacoth Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Незнам, никога не съм ползвал тези букси. Според мен идеята им е, като създадеш свои патчове, да си ги запаметиш в компютъра, като архив.Друго практично приложение не им намерих, а с въпросното не успях да се справя, въпреки че си изтеглих софтуер за целта. Редактирано Март 16, 2010 от Slacoth Цитирай
Slacoth Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Има два вида проблеми: първите могат да се установят чрез проба на момента, а вторите си остават скрити и се проявяват само при определена ситуация. Ако нямаш доверие на човека по-добре си го пробвай първо. Ето ти оферта на хубава (не казвам атрактивна) цена: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=77160 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Oфертата горе е добра. Все пак аз ще спомена и фаворита си Vox Tonelab LE. Цитирай
Ex74 Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 ^ пък аз ще вдигна в ръце и половина за VOX-a Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 боса е мания спор няма.Готини симулации има и с добра настройка можеш да изтрепеш рибата.Ако ще носиш процесора често,му намери куфарче или нещо подобно,защото тежи 8 кг и е трудно да се носи.Знам от личен опит,защото моя го разкарвам около 3-4 пъти на месец от Шумен до София и е доста трудно.На място когато го включиш при проба,сменяй бързо педалчетата и слушай дали процесора ще "забие" звука.Също така огледай внимателно педалчетата дали са изправни и диспея.Корпуса му е метален,така че прегледай за ръжда... Аз никога не съм го свързвал към компютър така че не мога да дам обективка оценка за работата му. Цитирай
Recommended Posts