KILL_EM_ALL Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 kontejner.mp3 това е линка към песента ми, хайде искам критики, много наистина това помага за израстването на дадена лчност (неазивисимо в каква област) бях качил тази песен в по различен вариант и единствено ultramega имаше критика и след вглеждането по мое мнение песента сега е по добра критикувайте и кажете какво не е направено кадърно къде греша мамка му... това все пак е първата ми песен опта ми е единствено от дрънкането и слушане на музика в нас--- и темата при катиристите за к**ра ми янко ми даде стимул--ето нали казахте да се престрашаваме да пускаме свои неща---за да има критика и развитие благодарен съм на всеки който изрази мнение Цитирай
oldman Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 ..парчето като идея си е супер,ама мисля,че трябва да си намериш група и да го реализираш.С тоя софтуер,никога няма да прозвучи истински.Имаш данни - Успех Цитирай
kolio_k Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Според мен е много добре като парче , но защо не изсвириш поне каквото можеш на живо, с истински китари ще стане по добре. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 На първата минута ми писна да го слушам. Няма вокали, а като няма вокали е скучно Цитирай
oldman Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 На първата минута ми писна да го слушам. Няма вокали, а като няма вокали е скучно .. е тва вече си е проблем Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 аз на китара го свиря на китарата съм го измислил още преди месеци но не знам как се записва с компютар много ми е слаб попринцип и за това реших да го направя на гуитар про поне да си го чуя отсрани как звучи -- иначе с китарата е мноо по добре защото тука не мога да направа влажолетите акцентите и още неща но горе долу го направих за да мога аз да си го чуя -- но с метал зината ми и джаксъна си звучи така както му е идеята-- мерси за отговорите Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 21, 2010 Автор Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) новата ми песен върху която работа от днес естествено липсва и соло един два допълнителни рифа и финал пак шискам мнения и препоръки докато трае процеса на измисляне за да се получи нещо готино мерси много--- novata kontejner.mp3 Редактирано Март 21, 2010 от KILL_EM_ALL Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 завърших новата си песен--заслужава ли си да се мъча става ли за слушане ако си представим че е записана с китари и вокал (2) novata kontejner.mp3 -пак е миди--правена на гуитар про Цитирай
Recommended Posts