PlamenM Публикувано Януари 23, 2006 Share Публикувано Януари 23, 2006 Здравейте , някой може ли да ми препоръча външна звукова карта за лаптоп , гледах че има доста неща на м-аудио, мобайл на креатив, но идея си нямам кое е добро....от друга страна те показателите им са като на другите карти, но ако някой има опит с лаптоп и външен звук... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 A за какво и с какво ти трябва? Запис, микрофонни предусилватели, брой канали, цифров вход/изход, бюджет? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 До колко пари колко канала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 23, 2006 Автор Share Отговорено Януари 23, 2006 Бюджет около 300-400 лв, това ми хареса на пръв поглед М-аудио, но в интерес на истината не разбирам много вече , казвам вече защото си спомням че първия си саунд в далечната 96та ми беше креатив 64 голд, домъкнат от щатско с много радост :green: :green: :inlove: , но от тогава нещата са мнооого различни относно целта- съвсем ламерско обяснение но смятам да записвам китарата с ДИ бокс от ефекта или с микрофон на кубето , а картата ми трябва за виртуални синтезатори и миди запис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 М - audio са добър вариант но разгледай и RMX и Taskam Us-122 и Еmu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 Аз бих ти препоръчал още и Presonus Firebox. Въобще ти препоръчвам Файъруайър устройства (стига да имаш файъруайър порт де ). Избягвай ЮСБ, доколкото е възможно. От ЮСБ: Таскам УС122 От ЕМУ линията вероятно 1616м би свършило работа, но пък е доста скъпичък дивайса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 23, 2006 Автор Share Отговорено Януари 23, 2006 мерси много за съветите, да имам Фиревире, и заради него се спрях на някой от модели на м-аудио, сега ще разгледам и Presonus Firebox Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanDTr Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 MAudio не препоръчвам. Има шум в ADA. Освен другите може да погледнеш новите продукции на Marian. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 мда, Пресонус нещо много ги хвалят напоследък, и аз съм се насочил на там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 (Редактирано) На мен ми допадна Echo Indigo. PCMCIA формат е, конверторите са 24bit/96KHz. Мисля да си взема една такава. Ето и линкче: http://www.echoaudio.com/Products/CardBus/IndigoIO/index.php Редактирано Януари 23, 2006 от niki123bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
josif Отговорено Март 1, 2006 Share Отговорено Март 1, 2006 Какво мислите за Edirol на Roland??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 2, 2006 Share Отговорено Март 2, 2006 един приятел продава ОЗОНе на м-аудио, имал съм и е мн добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts