synchu Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Тъй. Еот тук една малко по-екзотична от масово предлаганите комбинация за акустична китара от топ кедър и страници от орех (claro walnut, за да бъдем по точни). Ето и звука (с малко ривърб, с общо взето характерното ми доста семпло свирене) Цъкни тук Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Е пусни и снимка де,хубаво звучи,но ми се губи маса/баси,сигурно защото го слушам през гадни китайски колонки. Цитирай
synchu Отговорено Март 15, 2010 Автор Отговорено Март 15, 2010 Уф...уби ме Аз пък си мисля, че са много ниските и точно тази китара ми звучи много балансирано, звънливо и въобще хубаво и всъщност добавеното ехо е с малко отрязани ниски, за да не бумти неприятно и да не маже най-общо казано (аз така или иначе това го правя винаги почти за всички инструменти и малко ми седи като шаблон в ехо плъгина). Снимки нямам честно казано, но ще направя все в някакъв момент Цитирай
PlamenM Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 китарата наистина звучи много балансирано Би ли споделил подробности около марката... а и около записа - с какъв микрофон, под какъв ъгъл и тн ... Благодаря Пламен Цитирай
synchu Отговорено Март 16, 2010 Автор Отговорено Март 16, 2010 Китарата е McIlroy, ирландска, сходна на Lowden (поради това, че Dermot McIlroy e излязъл от фабриката на Lowden ), но с малко по-изразена проекция и звънливост така да се каже . Dermot e абсолютен пич и има невероятни знания в областа на акустичните инструменти, направата им, използването и поправката (дори чрез и-мейл ) им. Записът е с микрофон Beyerdynamic MC834, доста чист и линеен кондензаторен кардиоид с широка диафрагма на около 20-25 см от 12-14 прагче с леко изкривяване към дупката на тялото. После предусилвател, аудиоинтерфейс и Самплитюд. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Бе,знам си ,че трябва да слушам на слушалки нещата,преди да пиша в темата,ма де акъл,де.. Цитирай
PlamenM Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Китарата е McIlroy, ирландска, сходна на Lowden (поради това, че Dermot McIlroy e излязъл от фабриката на Lowden ), но с малко по-изразена проекция и звънливост така да се каже . Dermot e абсолютен пич и има невероятни знания в областа на акустичните инструменти, направата им, използването и поправката (дори чрез и-мейл ) им. Записът е с микрофон Beyerdynamic MC834, доста чист и линеен кондензаторен кардиоид с широка диафрагма на около 20-25 см от 12-14 прагче с леко изкривяване към дупката на тялото. После предусилвател, аудиоинтерфейс и Самплитюд. Благодаря - това е пример за полезно мнение ) Предусилвателя лампов ли е? ( а този микрофон се оказа на прилична цена...) Цитирай
synchu Отговорено Март 16, 2010 Автор Отговорено Март 16, 2010 Благодаря за слушането първо ... ^^ абе по принцип навсякъде требе да си звучи горе долу добре (сега то и аз си знам, че на говорителите на лаптопа ми не звучи добре ). ^Не e. Предусилвателя е jlmaudio.com Dual99v Цитирай
Recommended Posts