БГ Кърк Хамет Публикувано Март 14, 2010 Share Публикувано Март 14, 2010 Отскоро навлизам в по-професионалната част на свиренето на китара. Вече започвам да си измислям рифове и сола, но имам един проблем: не съм светнат в зоната на китарните ефекти. Знам само за дисторжъна и уа-уа-то. Моля кажете ми какви други ефекти има и ми обяснете какво правят със звука. Благодаря предварително! =] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Март 14, 2010 Share Отговорено Март 14, 2010 Разтърси се из фоурма и в Гугъл и ако нищо не намериш , питай пак Ето ти нещо за начало http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_effects Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Март 15, 2010 Share Отговорено Март 15, 2010 Бидейки БГ Кърк Хамет, какво друго освен дистер и уа-уа ти трябва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Март 15, 2010 Share Отговорено Март 15, 2010 ^И фленджър за The thing that should not be Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 15, 2010 Share Отговорено Март 15, 2010 (Редактирано) Може да погледнеш всички видеа на този пич.Доста добре обяснява кой ефект за какво се използва. И понеже всички разбирачи обичат да спамят, понеже човека пита за едно пък те му отговарят друго, ето ви малко инфо какво ползва всъщност Кърк. Kirk 1 Kirk 2 Kirk 3 Metallica Tone Редактирано Март 15, 2010 от Heartman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Март 15, 2010 Share Отговорено Март 15, 2010 Точно за Хамет съм изчел де що съм намерил. Определено мога да кажа, че знам това-онова за гиъра му. Колкото до това кой ефект какво точно прави информация бол - във форума и извън него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
БГ Кърк Хамет Отговорено Март 26, 2010 Автор Share Отговорено Март 26, 2010 Много благодаря за инфото и линковете. =] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chrome Отговорено Март 28, 2010 Share Отговорено Март 28, 2010 it depends on your equipment.if u have good amp,effect pedals or processor.u must try to equalize them.u can find a lot of things in google about settings of every song u can play.day by day u will learn how to equalize. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts