Pandemonium Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 (Редактирано) Предварително искам да предупредя - за първи път записвам надомно и микса ми куца. Второ - барабаните на две места са кофти, защото изидръмъра се поосра при експорта, а затрих работния файл и са ми вече флатнати. А - да, забравих - солата не са ми сила извъобще и по-късно по темата ще се включи KeRRANGKiD с негов прочит по тяхната тема. Иначе подредбата е следната: drums: ezdrummer - drumkit from hell guitar 1 - BC Rich Warlock with DiMarzio X2N bridge=>Rocktron Silver Dragon=>Dynacord bass king T=>handmade cab with 12" Eminence Kappa=>Shure SM58=>e-mu=>Cubase guitar2 - BC Rich Warlock with DiMarzio X2N bridge=>E-mu=>Guitar Rig 3=>Cubase http://www.4shared.com/file/241100150/6fc7...ll_guitars.html На който му се занимава да свири отгоре лийдовете - Zero Tolerance - No leads Редактирано Март 14, 2010 от Pandemonium Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 http://www.4shared.com/file/241570080/f21a...zero_solos.html Ето. Доста мърляво се получи. Noise gate вкарва повече проблеми и от неправилното свирене Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 (Редактирано) В началото на песента има грешно поставени П.М. и малко кофти ми звучи така. Иначе добро свирене може и аз да пробвам солата ако намеря време Забравих да спомена,че има доста разминавки! Редактирано Март 15, 2010 от Necrophagist Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 15, 2010 Автор Отговорено Март 15, 2010 Тук малко пипнах микса на лийдовете ми и махнах мюта на една от китарите, която свири първото соло. Мъъъъъничко по-добре от предния е според мен, но все пак ще бъда доволен на всякаква критика Попреработенка Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Мен ме кефи! Гледам, че си се постарал и звука да докараш.... особено при водещите китари. Там Шълдинър много се познава, понеже има специфичен тон. Евала Цитирай
Recommended Posts