Get off Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Както обещах пускам запис с новата ми китара. Записвано е само през нек адаптера Р-90 през предусилвател включен директно в компа. Записа е доста суров без никакви обработки ама нали това е идеята на семплите. Има и грешки за които се извинявам,но го свирих само веднъж. Надявам се да е полезно Visit My Website Ще се радвам на коментари. Цитирай
arebegai Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 Моля те,само оправи линка,щото много искам да я чуя китарата. Цитирай
Get off Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 Съжалявам за кофти линка. Пускам нов. Visit My Website Цитирай
kolio_k Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 Поздравления за новата китара, да и се кефиш със здраве Иначе благодаря за труда, според мен съмпълът може да бъде доста по информативен, ако не е в контекст на плейбек и при това доста тих. Според мен, за да ( и доколкото въобще е възможно) да си проличи от от семпъла качествата на китарата, същия трябва да е записан без бекинг, микс и тн, просто направо, за да се чуват детайлите. П.С. Не искам да критикувам, просто така мисля Цитирай
Get off Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 Мерси Коко! Напълно съм съгласен че звука на китарата днякаде се губи в микса. При първа възможност ще запиша нещо на чисто и ще го пусна тук в темата. Цитирай
Gibson Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Сори, ама изобщо не звучи като китара за 2000$... с какъв усилвател свириш?Как записваш? Незнам пробвай пак, предполагам си слушал записа преди да го пуснеш, кофти е Цитирай
Fashion Отговорено Март 27, 2010 Отговорено Март 27, 2010 За такъв добър инструмент ще трябва и добър амп,иначе няма как да му извадиш гласеца. Не мога да преценя дали е от ампа или от записа,но мисля, че и от двете има проблем. Запиши малко клийн и малко драйф без бекинг и ще се разбере, тоест Кольо е дал вече този съвет. Цитирай
Get off Отговорено Март 27, 2010 Автор Отговорено Март 27, 2010 Сори! Нямам почти никакъв опит със записите ,въпреки че свиря от много години. Както обещах като ми остане малко свободно време ще запиша нещо чисто. Цитирай
Recommended Posts