jororock Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 А в темата може ли,освен да се показват китари,да се обсъждат и някои модели на Епифон?Щото аз не притежавам такава китара,но със сигурност тази година смятам да имам. Когато си готов ми пиши ще ти продам чисто нов epiphon и то много як! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цеко Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 Колко як? И аз искам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 ^ 2/3 от продукцията им се прави точно в Китай, а за под 350лв съвсем спокойно можеш да си намериш чисто нов Les Paul Special... Ментак бе братчед, Ментак! Айде някой да зачисти, че станахме много дечурлигата без работа в тая тема, определено предпочитам да видя някой Black Beauty! Имам Жоре , ела и ще пробваш дори , но да ти кажа адаптерите не са с толкова аутпут както на Ксифокса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 (Редактирано) То там е по-друга идеята Сложи някоя снимка де Редактирано Март 18, 2010 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 То там е по-друга идеята Сложи някоя снимка де Нямам дигитален апарат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil simeonov Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 Днес се здобих с Епи-Лес Пол Къстъм Алпин Уайт от съфорумника ни Армстронг,голяма красавица е и много хубав саунд има. Официално съм в клуб-а от днес а и "джъст куестчън" мога ли да проверя за моят модел по серийният номер и къде и как? Скоро ще пусна и семли..........с Ориндж-Тайни терор-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Антонов Костов Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 В скоро време мога да се похваля с Les Paul Black Beauty 3 или Slash Les Paul GoldTop . А може и двата, но едва ли . Препоръчайте ми един от двата модели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Van Dim Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 ^ Знам че е отговаряно 1023230 пъти по този начин но - виж, пробвай и ще си избереш китарата. Ти сам най-добре ще си "препоръчаш" някоя от двете. Аз като избирах моята (някъде по-напред в темата има снимки) гледах 3 епифона - 2 ZW bullseye и една такава бяла красавица като тази от 2 поста нагоре. Бях отишъл по принцип да взема жълтият bullseye, ама взех Camo-то... Такива препоръка на сляпо... айде по-добре не. ^^ Поздрави за придобивката! Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gos Отговорено Юли 11, 2010 Share Отговорено Юли 11, 2010 Stoil simeonov,тук можеш да си провериш серийния номер:http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil simeonov Отговорено Юли 11, 2010 Share Отговорено Юли 11, 2010 Stoil simeonov,тук можеш да си провериш серийния номер:http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx ??????????????? Guitar Info Your guitar was made at the Qingdao Plant (Epiphone), China February 2008 Gibson: Qingdao The Gibson Qingdao Plant was opened in October 2002, Qingdao, China. It is the only plant run by Epiphone in Asia.Both acoustic and electric guitars are made here. The factory is dedicated to making Epiphone and only Epiphone guitars with the aim of producing higher quality guitars. ????????? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Юли 12, 2010 Share Отговорено Юли 12, 2010 Не съм виждал Епифони по магазините у нас, ако има значи напредваме! От 2005 г всички се правят в Китай и то мисля ,че с добро качество, но има и фабрики дето бълват ментета с оригинални серийни номера.Така ,че внимавайте от къде купувате!В Томан няма модел на Слаш ,в Щатите е над 1500$. Аз бих купил къстъм модел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts