Heartman Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 (Редактирано) Опитах да направя кавърче на тази жестока песньовка.Желанието ми беше да е 1:1,ама Марти Фридман си е почупил пръстите да измисля увъртяни сола,така че доста ми беше трудно в темпо да го направя.Все пак мисля че като саунд е добре КУФЕЙТЕ! Редактирано Март 8, 2010 от Heartman Цитирай
Jaden Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Лудница колега.Забил си я невороятно, адски много ме кефи.Да, наистина солото е трудничко и все пак аз не бих се справил по-добре от теб.И пеенето си докарал супер.От мен 10/10 Продължавай в същия дух Цитирай
arebegai Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Екстра кавър! @Jaden - пеенето не е от Heartman бекинг-трака е с вокали. Цитирай
Jaden Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 А...тъй ли станало...подвел съм се значи Викам баси тоз човек направо разбива Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Много е добре саунда даже Мисля, че си можел да изпипаш още малко солото. Съветвам те да си го репетираш между другото, докато го докараш както на скорост, така и на близка фразировка. Поздрави! Цитирай
Heartman Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 Благодаря за мненията Иначе бекинг трака си е с вокали.Доста трябва да се постарая да прозвучи така вокала,а за солото е верно че трябва да го поработя.В бавно темпо ми се получава,ама в бързо го омазвам. Цитирай
ultramega Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Дублирай с още една китара и ги раздели в ляво и в дясно... според мен. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Яко кавърче се е получило. Нз ако е още по-тежко, дали няма да стане по-добре. Солото е доста прилично; все пак не си длъжен да го свириш 1:1 Цитирай
Pro stack Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Браво за кавърчето, колеги на кой са тез вокали, тоз бекинг трак явно е от некакъв кавър, щото това не е Дейв Мъстейн! Цитирай
Infinity Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Леле, човече! Супер е китарката, ама тоя певец кой е? Моля те не го дръж в мрак! Направо е джисток!!!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 По-горе писаха, такъв е бекинга, с бас, дръмс и вокали. Инак добре е станало, солото е ужасно трудно, пък си го направил супер! Цитирай
manowar168 Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 страаашно, като го чух... браво ! страхотно ! Цитирай
Recommended Posts