emilcvetkov.1968 Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2461/63...GLKqSngUC02.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2461/63...GLKqSngUC02.JPG На снимката ,където ампа е сниман отзад има два ''женски жака'',които съм оградил.Не са обосначени,а ги няма и в мануала на ампа.Понеже не съм първи собственик,не знам дали не са слагани допълнително.Моля ако някой знае нещо по въпроса да каже. Цитирай
emilcvetkov.1968 Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2494/20...w9ah3wm444w.JPG Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Може би е нещо за допълнителни кабинети или нещо от сорта.. Цитирай
emilcvetkov.1968 Отговорено Март 7, 2010 Автор Отговорено Март 7, 2010 Ако са слагани после ,се надявам да ги е слагал някой от форума и да си познае работата.Купих го от EAmechaniX от Варна,но и той няма представа.Той пък го е купил от някакъв човек от Плевен и т.н.Всяка информация би била полезна. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 По добре вещо лице да го погледне отвътре и ще ти каже. Иначе освен да хвърляме боб или на врачка. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Видях темата ти, но наистина не знам. Оня пич има и друг ник, но е писал същия телефон. Просто не мога да помогна-не знам как. Разглабяй усилвателя и снимай. Другия вариант е да пробваш. Намали усилването и закачи говорител. Друго вероятно е изходите да са паралелно вързани на канона-изхода за миксера и да са ползвани за запис към компютъра. Просто пробвай - нищо няма да изгори ако пробите са с намалено усилване. Също може да бъдат изходи за домашни колони. Някой да е монтирал усилвателче и да ползва кабинет симулацията. Само предполагам... Редактирано Март 16, 2010 от EAmechaniX Цитирай
metalhammer Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Ако изводите са за говорители има опасност да изгориш и лампи и най вече трансформатор ! Както написах по горе да го види човек който разбира. Всички опити с проби и грешки ще останат за сметка на пробващия. При изгаряне на изходния трансформатор характерния саунд на усилвателя не може да се постигне повече освен с оригинален риплейсмънт от завода маршал който ще излезе златен ако изобщо има таква опция.... Редактирано Март 16, 2010 от metalhammer Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Дори и при силно намален потенциометър на усилването, така ли? Колкото за пробата...половин един ват, за 2-3 секунди? Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Трафа отива на кино без товар,не са добри тия експерименти,нека го види някой техник отвътре и ще се разбере какво е правено. Цитирай
TONY Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 2,3,5 секунди. Може да стане беля, може и да не стане. Преди две години, един ми отне предимство на нерегулируемо кръстовище, набих спирачки и спрях в него, колко да реагираш за 5 секунди... По-скоро ще стане белята. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Значи... Главата има възможности доста... Някои от тях са, да работи без крайно стъпало...като преамп ...със 75% намалена мощност и т.н. - доста функции Не ми се спори с хора, които даже не знаят за какво става въпрос. Нищо чудно изходите да са правени за някакво миди, въпреки, че не ми се вярва. Убеден съм, че с намален пот на мастъра и на всеки канал, ако се направи проба за 2-3 секунди, колкото за ориентир - няма да изгори. Редактирано Март 16, 2010 от EAmechaniX Цитирай
kostov Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Точно така, EAmechaniX. Ако са изходи за колони нищо няма да изгори, понеже ще има товар ампа. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Главата има възможности доста...Някои от тях са, да работи без крайно стъпало...като преамп ...със 75% намалена мощност и т.н. - доста функции Не ми се спори с хора, които даже не знаят за какво става въпрос. Значи аз ли съм от тея хора дето не занят за какво става на въпрос ? Аз съм от хората които имам проспекти оригинални на маршал още когато този амп се промотираше за продажба. Има налична цялата техническа документация от завода. Ампа няма изключване на крайното стъпало ! Нищо чудно изходите да са правени за някакво миди, въпреки, че не ми се вярва.Убеден съм, че с намален пот на мастъра и на всеки канал, ако се направи проба за 2-3 секунди, колкото за ориентир - няма да изгори. Крайното стъпало не се включва без товар - това , че амп е бил в тебе и си пробвал и е издържал не значи че следващия път ще издържи !(поради тази причина закупуването на лампов амп 2 ръка винаги е риск). Миди стандарта е с конектор с 5 пина а не жак. Редактирано Март 16, 2010 от metalhammer Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 (Редактирано) Ей, знаех си, че точно ти ще реагираш така. Някои хора са толкова предсказуеми... Теб изобщо не съм мислил да те вкарвам в този знаменател, но отговорността, че си влязъл там, си е твоя. ''Само предполагам'' , ''Не ми се вярва'' ''силно нмален пот за усилването'', май ги пиша доста дребно и трудно се четат... Би ли ми отговорил на следните въпроси; Как физически може да се ползва изхода за миксера?(канона) По колко начина може да се получи това? Възможно ли е да се включим в миксера, без да закачим колона?(товар) Онзи бутон, на който пише OUTPUT MUTE , за какво се ползва? Бъди така любезен и отговори на въпросите - благодаря! Редактирано Март 16, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts