Jump to content
Българският форум за музиканти

emilcvetkov.1968

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно emilcvetkov.1968

  • Рожден ден 05/23/1968

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Вършец

emilcvetkov.1968's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте,колеги.Рових и не намерих мнения във форума.На паузите между свиренето пускаме музика от лаптоп.Онзи ден го пуснах през BehringerUCA222(едно червено),и разликата беше покъртителна.А това май е най-евтиното.Също така съм малко предубеден към марката.Бихте ли ми препоръчали външна карта,която да свири много добре.Нямам претенции да може да прави други работи,но кой знае.Моля за мнения.
  2. Проблемът е,че разстройва.Слагам дунапрен под пружините и може-би им влияе.Ще опитам отгоре под капачката.
  3. Е,хубаво подпис,ама сигурно не е на всички модели.Преди имах Хаиуей-фендер и нямаше резонанс.
  4. Отдавна искам да попитам дали някой е запознат с тая работа.Като удариш струните рязко и веднага ги заглушиш,се чува някакъв резонанс(около 2 секунди).Разбрах че е от тремолото.Като набутам при пружините парцал изчезва.Говоря за резонанс при изключена китара.Дали това е нормално?
  5. Мишо,проблема е в миксера-просто са му малко ниските.На времето имах миксер подобен на твоя,и същия проблем.Еквилайзерът ще ти реши проблема.Аз тогава сложих един руски и пооправих саунда.Много по-евтино е от смяна на миксера.Взимай смело.Включва се между миксера и стъпалото. out mix-in eq,out eq-in amp,така и другия канал.Поздрави от Вършец.
  6. Лаптопа ми е Acer Aspire 5738ZG. Трябва ли ми някаква външна саундкарта и каква,за по-добър саунд?Виждал съм DJ-ite да използват някакви.Ще се пуска през профи апаратура.Не е нужно да има други екстри.
  7. Не е проблем вече закъснението.Записвам на два отделни аудиотрака(както ме научи Пресли-да е жив и здрав)После ги смесвам и става супер.Но може ли да ми каже някой-защо след като в Алесиса има и бас,баса на миди файла не ще да свири през него?
  8. Здравейте пак!Всичко стана добре,но защо барабаните през друммашината тръгват малко по-рано от останалите инструненти?Могат ли да се синхронизират.Иначе става разминаване на барабаните с другите инструменти.
  9. Мистерията е още по-пълна.Владо Балев ми смени крайние лампи.Както каза Краси няма нищо закачено на жаковете.Но още по-странно е че на тях няма и следа от калай-нови са.
  10. Със сигурност продажбите на Cort ще скочат.Аз май ще си купя.Първо Cort ,после Gibson.
  11. Свалих решетката и това съвсем не е достатъчно.Според моите възможности съвсем няма да е лесна работа да се разглоби.Не ми се вижда да е на шаси.А и не ми се прави на герой.Съжалявам че може-би събудих интерес напразно-но обещаван в най-скоро време да го снимам от вътре.Това ще стане като го закарам да му сменят "осветлението".Ще бъде съвсем скоро.Аз тайно се надявах собственика преди EAmechanix да прочете темата и да ни светне по въпроса.Поздрави на всички.
  12. Виждам ,че без да искам разбуних духовете.Утре ще сваля задния панел и ще я снимам.Но мисля че няма да мине само със сваляне на решетката.Ако трябва някакво по-детайлно разглобяване не ми се ще да пипам.
  13. Искаш да кажеш,че трябва да сменя миди канала на барабаните?,или Или може- би да отворя миди канала и да сменя мястото на каса,чинели,и т.н?
  14. А може ли да се направи нещо по въпроса?Да свирне 10ти канал през алесиса?
  15. Защо като задам на 10 канал аутпут-алесиса,се чуват само някакви безразборни чинели?Може-би трябват някакви допълнителни настройки от Cakewalk 9.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.