balombi Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 Ето и моят принос към този раздел . Следното нещо представлява сепмъл на българска китара кремона . Китарата е бодната директно в пцто във входа за микрофон. Не съм слагал никакви ефекти , както се казва ''Чиста и лъчезарана като сълза''. Чуйте и преценете . http://www.4shared.com/file/235411969/18be88bc/record.html П.П Свиренето не е целенасочено , просто си мърдам пецето нагоре - надолу върху разни акорди .Семпълчето е кратко ,защото програмата , скоято го записвах е демо версия . Цитирай
synchu Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Следващият път, в който тенденциозно не си наименоваш темите коректно, ще се поощряваме. Цитирай
arebegai Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Понякога китарата трябва да се настройва.Направи го,после запиши пак.Изсвири някаква мелодия,ако ще най-елементарната,но се постарай да бъде по-ритмично и чисто.Не го казвам,за да те обиждам-просто ще бъде много по-приятно за слушане. Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 http://www.4shared.com/file/235461455/80dd...obre_li_e_.html Цитирай
arebegai Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 По-добре е! Тук бях писал разни други щуротии,но реших,че е излишно да задавам цял куп глупави въпроси. Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 От какъв род са въпросите ти . Какво ще кажете за звука . Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 като си я боцкаш в компа - настрой я с програма (: иначе звукът поне на мен много ми харесва - искам и аз такава. Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Ей какво не ви харесва в интонацията . Аз по принцип не ползвам програми , но днес я прожерих точно преди свирене и беше ок . Изненадан съм ,че звукът ви харесва , защото китарата e 15лв(едвам ги спазарих)от битака в монтана . Както бях казал ''хубавите неща са прости'' Редактирано Март 6, 2010 от balombi Цитирай
ultramega Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Хм... и аз не съм голям слухар , ама не ти е настоена китарата Не че е толкова съществено важно за целите на семпъла, но нали казваш че си я проверил с тунер? Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Днес сутринта я настроих с тунер (АПтунер) и всичко беше наред . Към обяд , когато записах 1ви семпъл усетих ,че има нещо , но едва ли щеше да промени звука на китарата.За вятория семпъл , обаче не знам какво не е наред . Може би просто китарата си звучи валшиво . Редактирано Март 6, 2010 от balombi Цитирай
Fashion Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 За тези пари ,толкова може да се настрои. Цитирай
balombi Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Еми да сигурно е от китарата. Лично на мен това ми е първата ел китара. Незнам защо веднага се хванахте за настройката , ако може вече да спрете да се заяждате и да кажете нещо за звука , защото все пак за това пуснах семплите . Ако исках да коментирате интонацията щах да направя друго . Редактирано Март 6, 2010 от balombi Цитирай
Fashion Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Съжалявам ако звучи като заяждане, но трудно може да очакваш положителен коментар при фалшива китара и слаба техника на свирене. Във форума има доста хора ,които могат да изкарат много повече от тази китара и да се добие още по-добра представа за звука и. Ако имаш приятел ,който да помогне в тази насока ,направете нови семпли. Това ,което си записал е нормален звук (нищо особено) и няма как да получиш по-добри коментари. Цитирай
yotzzo Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 (Редактирано) Каква точно е кремоната? Форма, адаптери? http://www.4shared.com/file/236012040/e449...sko_sample.html Моментално драсвам кремонски семпъл / китара тип отварачка, хъмбъкъри/. Струните са много умрели, извинявайте, за което. Пускам семплето, за да не си мислите, че на Кремонките им има нещо. Ако фалшивее е от старите струни. Та @balombi - успех с кремонката, ако я понапънеш може много! Редактирано Март 7, 2010 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts